Gå til innhold

Spørsmål/Erfaringer Fluanxol


AJP

Anbefalte innlegg

Hei.

Har fått utskrevet dette mot tvangssymptomer. I den forbindelse er det noe jeg lurer på da jeg er usikker på om det er rett medisin for meg siden det i Felleskatalogen står "Som adjuvans til voksne pasienter med psykiske lidelser preget av langvarig/vedvarende depresjons- og angstfølelse"  Dette betyr vel at den ikke virker alene? Jeg bruker ikke noen annen medisin for det så er det i det hele tatt noe vits i å starte på den? Vil helst unngå å kaste bort flere uker på å trappe opp bare for å trappe ned igjen. Så kommer da neste spørsmål, dersom den ikke virker som tenkt er det vanskelig å slutte på den? Hvor lang tid tar det før nervesystemet er tilbake i tilstanden det var før en startet etter at en slutter? (Har nettopp sluttet på Fontex og det var ikke noen trivelig opplevelse.)

Ellers noen som har erfaringer med denne medisinen uansett indikasjon? Stemmer det at den vanligvis ikke virker sløvende i doser under 3 mg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...