Jump to content
AnonymBruker

Utro over flere år

Recommended Posts

AnonymBruker

I dag innrømmet samboeren min gjennom flere år å ha vært utro på fylla flere ganger. Han beskriver det som at det har skjedd når han er ekstremt full - og aldri når han er i samme by som meg. Det har skjedd med forskjellige jenter. Han er overbevist om at det er noe gale med ham, og han bedyrer at dette ikke handler om at det er noe gale med meg eller forholdet vårt.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere og er helt fra meg. Han er verdens fineste kjæreste når vi er sammen - oppmerksom, trivelig, omsorgsfull og sosial. Men han er dårlig på å håndtere sine egne følelser.

I utgangspunktet mener han at jeg fortjener bedre, og er opptatt av at jeg er «for god for ham». Da han fortalte hele greien reagerte jeg med grining, og lite sinne. Det tror jeg satt han ut.

Nå sover han hos familie. I kveld har han bestilt psykologtime, og han er villig til å slutte med alkohol, dra på turer uten meg eller gå på byen uten meg.

Jeg har alltid vært opptatt av at vi skal ha tillit til hverandre og syns en ordning hvor han ikke kan gå ut uten meg er fryktelig kjedelig. På en annen side skulle det bare mangle at han kom med forslag til forbedring.

Jeg vet ikke hva jeg egentlig trenger råd om. Kan man tilgi utroskap? For min del hadde det vært verre om han hadde innledet et forhold til noen andre, enn sex i fylla. Selv om ingen av delene verken er greit eller akseptabelt.

Jeg elsker mannen av hele mitt hjerte og bare tanken på et liv uten ham er fryktelig.

Anonymkode: d6aac...e15

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

XbellaX

Ikke ta noen raske avgjørelser akkurat nå. Tillat deg selv å reagere, uansett hva de reaksjonene inneholder. Ja, man kan tilgi utroskap. De stegene han har tatt til nå er bra. Gi deg selv tid til å fordøye alt dette.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Ta tiden til hjelp. Nå er det fryktelig vondt, men på sikt kan dette føre dere nærmere hverandre. Selv om du ikke har visst, har dette ligget mellom dere i mange år. At din mann kommer med forslag til forbedring og spiller med åpne og ydmyke kort er bra. At dere begge har sterke følelser for hverandre likeså. Er ellers enig i at et utroskaps-forhold over tid er mye verre enn sex i fylla. 

Anonymkode: 61684...38c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...