Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Blødd i flere år nå - Levaxin og p-piller?

Recommended Posts

AnonymBruker

Skal prøve å gjøre en lang historie kort:

Startet på p-piller i en alder av 14 (er nå 20). Først Loette, så Microgynon, gikk på p-plaster en stund før jeg byttet over til p-piller igjen. Alt fungerte fint og jeg hadde ingen problemer. 

Men så en dag bestemte jeg meg for å prøve Cerazette (p-piller uten østrogen), tenkte jeg ville prøve siden pillene ikke øker faren for blodpropp og ei venninne av meg gikk på de og fortalte at hun aldri hadde hverken mensen eller blødninger. Well, that did not work for me. Jeg var tålmodig og ga de vel nærmere et år før jeg sluttet pga mye mellomblødninger. Gikk da over til Microgynon igjen, men mellomblødningene ga seg aldri.

For snart et par mnd siden var jeg inn hos gynekolog og ble satt over på Yasmin (p-piller med høyere nivå østrogen slik jeg forsto det). Ble utført underlivssjekk men ingenting så galt ut. Ble også testet for klamydia, noe jeg ikke hadde. 

Nå har jeg gått på Yasmin i en og en halv måned og jeg har fortsatt delvis store mellomblødninger. Blødde også mye når jeg hadde pillefri uke. Vet jeg må gi pillene noen mnd til, men begynner å bli utrolig frustrert over å blø størsteparten av måneden og at det har pågått så lenge. Derfor er spm mitt:

Jeg går på Levaxin, tror dere det kan gjøre at pillene virker dårligere? Evt at stoffskiftet gir meg blødninger? Tar p-piller på kvelden og Levaxin på morgenen.

Andre faste medisiner: Salazopyrin morgen/kveld. 

Anonymkode: ebfba...aa6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...