Gå til innhold

Efexor og unormalt livaktige drømmer


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Økte Efexor dose for en uke siden, men har nå de siste dagene hatt noen voldsomme drømmer. De er svært livaktige og handler mye om aggresjon og paranoia. I går natt sov jeg ca tre timer, og drømte noe helt forferdelig. Det handlet om at jeg og et familiemedlem ville drepe hverandre, og jeg måtte gjemme meg for den personen for han gikk etter meg og fant meg overalt. Han skulle drepe meg, og i selvforsvar forsøkte jeg å drepe han. Detaljene skal jeg spare dere for, det var helt grusomt!

Fordagen drømte jeg at foreldrene mine ville ha meg tvangsinnlagt, og jeg måtte gjemme meg for dem også. De jaktet på meg og uansett hvor jeg gjemte meg så fant de meg. De fikk meg til slutt innlagt og på det sykehuset var det nye, store utfordringer for å si det sånn, hvor alle var onde og ville meg vondt. 

Jeg pleier ikke å drømme om sånne ting, og lurer på om det kan skyldes økning av Effexor? 

Anonymkode: 11963...18b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg også. Mange (ca 5-6) lange og detaljerte drømmer hver natt som jeg kunne huske lenge. Ikke alltid mareritt men var ofte av negativ art. Konflikter/misforståelser med ulike folk, fant ikke ting som jeg trengte, klarte ikke rekke fly og avtaler, strevsomme arbeidsoppgaver på jobb osv. Hadde også mange oppvåkninger. Mistenker at medisinen ikke lagde flere drømmer, men gjorde de mer tilgjengelige i hukommelsen. Medisinen fungerte bra men slet med lite søvn. Synes det forøvrig var interessant å gå igjennom drømmene da de kunne være høyst relevant for de utfordringene jeg hadde på dagtid.  

Anonymkode: 47870...a9e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...