Gå til innhold

Hva feiler han?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Brodern sliter med et eller annet. Han sier bare til oss at han har fått en psykisk sykdom, men vi får ikke vite hvilken. Det er helt ok det for han behøver ikke å si noe hvis han ikke vil. 

Vi kan ikke sette fingeren på det vi heller om hva som skulle feile han annet enn at han alltid har slitt med mye ambivalens og at han av og til melder seg ut av verden. Da hører vi ikke fra han og han tar ikke telefonen eller åpner opp døren. Vi har fått politiet til å sjekke han et par ganger når vi har vært bekymret som mest. De åpner han for og politiet kan da berolige oss med at han lever. 

Når det kommer til den ambivalensen så er det hele tiden sånn at han ikke vet. Han vil noe i det ene øyeblikket og vil ikke i det andre. Han har problemer med det på alle områder etter hva jeg kan skjønne. Han vet ikke hva han vil spise feks og kan bytte pålegg to tre ganger før han begynner å spise. Om det er overskyet så får han ikke bestemt seg for om han skal ta med seg paraply ut eller ikke. Han må gjerne gå til og fra leiligheten med og uten paraply noen ganger før han til slutt greier å bestemme seg, men det tror jeg mer har med tidspress å gjøre enn at han virkelig har greid å bestemme seg. Han har skjegg og snakket en stund om hva vi syntes om han burde beholde det eller barbere det av. Vi sa at det måtte han bestemme helt selv og at vi syntes at han kledde begge deler. Samme kveld tok han skjegget men angret rett etterpå og ville ikke treffe oss før skjegget hadde grodd ut igjen. Ja det er mange eksempler. Er det noen som har noen innspill på hva som kan feile han? Vi har ikke noe med det, men det hadde vært fint likevel om vi visste hva det kan være slik at vi kan forstå oppførselen hans og vite hvordan vi ble forholde oss. 

For oss virker det som at det er den store rare ambivalensen som er verst for han. Er det noen sykdommer hvor mye ambivalens er mye fremtredende? Takknemlig for svar.

Anonymkode: 351a5...069

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...