Gå til innhold

Hjelp til overgangen fra telefontimer til vanlige timer?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg opplever at det er lettere å snakke med behandleren på telefon enn å ha time på kontoret hennes. Jeg klarer å være mer ærlig, og jeg opplever timene mindre ubehagelig. Behandleren er og mer tydelig i forhold til å trekke linjer i det vi snakker om, og jeg går ikke så mye i forsvar som jeg kan gjøre når jeg sitter i samme rom som henne. Andre som opplever det sånn? Jeg prøver å forstå hvorfor, men det er kanskje mindre viktig.
 

Jeg er usikker på hvordan det vil gå når det blir tid til å gå over til fysiske møter når det åpnes for det. Hvordan klare å beholde den åpne dialogen vi har nå? Lurer på å be om at annenhver time gjøres på telefon for å bevare noe av tryggheten i behandlingssituasjonen. Er det en dårlig ide? Tenker på om den er med på å bremse fremgang og blir heller en slags krykke, at jeg bør heller presse meg til å takle de vanlige timene bedre. Hvordan kan jeg evt få til det bedre?

Anonymkode: 707cc...1e9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg synes dette må være et utmerket og meget viktig tema å diskutere med din behandler. Hva var bedre med telefon? Hvordan kan vi få til det samme ftf (face to face)? Ikke annenhver gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...