Jump to content
heisenberg

Hvorfor aksepterer Twitter rasisme?

Recommended Posts

heisenberg

Forsker Priyamvada Gopal - ekspert på "dekolonialisering" - ved Cambridge University ytrer seg klart rasistisk på Twitter.

Twitter er ellers flinke til å kaste ut folk, men dette lar de passere.

image.png.299500db749e0693dc8ed4dd8a146d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Grendel

Det er enda merkeligere at Cambridge aksepterer det. Jeg er sikker på at hun har et langt akademisk forsvar for det hun mener, men det hadde har Breivik og Hitler også.

Det har aldri vært mangel på teorier og kvasivitenskap blant rasister. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
heissenberg
10 minutter siden, heisenberg skrev:

Forsker Priyamvada Gopal - ekspert på "dekolonialisering" - ved Cambridge University ytrer seg klart rasistisk på Twitter.

Twitter er ellers flinke til å kaste ut folk, men dette lar de passere.

Store bedrifter gjør bare det de tjener mest penger på, de later som de bryr seg om "rasisme" eller "black lives" eller "kvinnefrigjøring" og andre ting, men kunne ikke brydd seg mindre. Det er "virtue signaling" for profitt.

Så, samfunnet incentiverer noen typer sensur men ikke andre, og dermed får du noen typer sensur og ikke andre hos slike bedrifter, som du ser på denne biasen (som venstrevridde forskere forøvrig benekter at finnes....)

Så, da er det ikke mange muligheter en har, enten må høyresiden la venstresiden "vinne" med sine skitne triks, eller høyresiden må forsøke synke ned på venstresidens nivå og starte "cancel culture" kampanjer (med det blir vanskeligere å få like stort press bak for disse da medier er veldig venstrevridde og høyresiden har prinsipper de fleste av dem ikke er villige til å ofre), eller kreve reguleringer av sosiale medier plattformer.

Regulering tror jeg er eneste vei å gå, du gir dem valget mellom å enten kun fjerne brudd på loven, eller så må de innføre en TOS (som staten avgjør innholdet i, ikke some-plattformen), og likebehandle alle kunder etter den TOS-en. Altså enten være en plattform og slippe ansvar og bare la talere individuelt være ansvarlig for sine ord og kun slette ved brudd på loven, eller moderere men da på bakgrunn av en rettferdig, nøytral basis for å forhindre politisk bias som fører til for stor makt over samfunnet.

Venstresiden er selvfølgelig, for første gang i historien, imot regulering av bedrifter, fordi de forstår uretten, men uretten går riktig vei (for dem) så da er de plutselig opptatt av frie markeder og kapitalisme etc, ganske patetisk men sånn er de, ingen prinsipper, ingen moral, kun å vinne uansett hvor skitne triks en trenger. OG, det er dessverre blitt slik at slike folk vinner mer og mer i samfunnet, og jeg tror ikke der vil ende bra.

Men tror ingenting vil skje, og samfunnet vil forfalle. Det er min Spådom. Lykke til

Share this post


Link to post
Share on other sites
Grendel

Selv om Tweeten var rasistisk er jeg fortsatt skeptisk til at Twitter og Facebook skal være øverste dommer i samfunnet. 

Hvis akademia eller folkevalgte har rasistiske holdninger så bør folk vite det. Det kan ikke være opp til private it-firma. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

I noen miljøer er det å være hvit noe fy fy. Selv blant hvite. Er du i tillegg middelaldrende mann og heterofil, er du sannsynligvis en del av patriarkatet. Og det er noen fæle folk altså. Men er du en arabisk mann som dominerer hukjønnene i din familie, da er du en del av en rik kultur. Selv blant feminister. Chemtrails blir vel det neste. 

#Jorda er flat.

Anonymkode: 85fc6...9dc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...