Gå til innhold

Daakar Northug, da..


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det står å lese i VG i dag at han nå er i kjelleren. 

Det er sikkert noen som synes synd på ham, men da må man huske på at den eneste grunnen til at han føler seg i kjelleren emosjonelt, er fordi han ble tatt. Han har etter all sannsynlighet holdt på sånn lenge, med utagerende kjøring og rus. Og han hadde definitivt fortsatt med dette hvis ikke han hadde blitt tatt. Så den karen har ingen god moral og er faktisk en kriminell. Håper han må sitte i fengsel en stund for dette, til skrekk og advarsel for alle som blir for høye på seg selv. 

Anonymkode: 41879...4cd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja også den kjekke "gutten" da!!! Eh... eller var det ikke en voksen mann på 34 år? Tiden er forbi da han kunne sjarmere seg tilbake til folks beundring.

Han har vært i full vigør overalt virker det som. Han har liksom ikke vært hjemme alene med gardinene trekt for for å rusa seg i skam. Med fullt overlegg har han ruset seg og satt seg i bilen og det sikkert mer enn en gang.  Det er en egoistisk glede han tydeligvis har hatt. Rus og stor fart!  Sikkert gøy det, men få mennesker gjør faktisk det. Han vet nok hva han har gjort og har ikke brydd seg et sekund om faren han har utsatt andre for. Han er jo sjarmøren Northug må vite og litt "over" alle andre? Stort ego i liten mann.   

Anonymkode: 11c38...d78

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...