Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Pinnekjøtt med best før dato

Recommended Posts

AnonymBruker

Vi har pinnekjøtt i fryseren som har best før dato 5.9.2020. Mannen mener at vi kan koke det rundt jul/ nyttår i dette året. Jeg mener at det er for lang tid etter best før dato og at det bør kokes nå om vi skal bruke det. Vet noen hva som er rett i denne sammenheng? 

Anonymkode: 83212...cf0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Lillemus
17 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Vi har pinnekjøtt i fryseren som har best før dato 5.9.2020. Mannen mener at vi kan koke det rundt jul/ nyttår i dette året. Jeg mener at det er for lang tid etter best før dato og at det bør kokes nå om vi skal bruke det. Vet noen hva som er rett i denne sammenheng? 

Anonymkode: 83212...cf0

Det er vel røkt i tillegg til at det er frosset? Da holder det leeeeenge. Ingen fare med å lage det til jul. :) Vi spiste tidligere i år hjortekjøtt (jada, det er ikke i nærheten så fett som sau, men ble jo ikke tørket/røkt først) som hadde ligget frosset i 6,5 år - ingen usmak på det i det hele tatt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
Akkurat nå, Lillemus skrev:

Det er vel røkt i tillegg til at det er frosset? Da holder det leeeeenge. Ingen fare med å lage det til jul. :) Vi spiste tidligere i år hjortekjøtt (jada, det er ikke i nærheten så fett som sau, men ble jo ikke tørket/røkt først) som hadde ligget frosset i 6,5 år - ingen usmak på det i det hele tatt.

Takk for svar. En av pakkene er røkt og to av de er saltet.  Men da holder det mest sannsynlig fram til jul uten problem siden det er røkt / eller saltet. 

Anonymkode: 83212...cf0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lillemus
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Takk for svar. En av pakkene er røkt og to av de er saltet.  Men da holder det mest sannsynlig fram til jul uten problem siden det er røkt / eller saltet. 

Anonymkode: 83212...cf0

Null problem. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
påskelilje

Det går helt fint!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ISW

Det går helt fint.

Selv i romtemperatur har pinnekjøtt nesten ubegrenset holdbarhet (bortsett fra at fettet kan harskne litt). Det er omtrent umulig å få bakterievekst i så speket mat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...