Gå til innhold

pårørende


Gjest one

Anbefalte innlegg

Hei. Moren min er syk. Hun er deprimert, og har ved flere anledninger tatt for mange piller, slik at hun må på sykehus. Hun har vært tvangsinnlagt også. Hun baksnakker oss andre i familien, lyver og tenker veldig mye på seg selv. Hun er rett og slett ganske vanskelig å være sammen med. Broren min har blødende magesår, nå..... Han har funnet henne mange ganger, idet hun prøver å ta livet sitt. Det er vanskelig å være pårørende. Hvorfor får ikke vi litt veiledning i hvordan vi skal takle situasjonen til beste for mamma og familien. Et lite hjertesukk. Godt å få det ut. Er det noen der ute som har noen gode råd???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Miss Saigon

Tror det desverre er slik at hvis du som pårørende ikke ber om å få en samtale eller pasienten selv ber om å få en felles samtale med behandler og pårørende så får man aldri en samtale hvor man kan få råd og hjelp til hvordan man skal takle det hele som pårørende. Man trenger forsåvidt ikke å snakke med behandleren til den som er psyk. Man kan ringe psykehuset og be om å få snakke med hvem som helst bare for å få noen generelle råd om hvordan man skal reagere og oppføre seg i forhold til den som er psyk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...