Gå til innhold

Graviditet utenfor livmoren.


Anbefalte innlegg

Maja123

Hei!

Jeg ble operert for 2 uker siden da jeg var gravid utenfor livmoren, jeg var 7 uker på vei og fjernet høyre eggleder. Legene tror at dette skjedde av en klamydia infeksjon som jeg hadde for 4 år siden. Jeg lurer veldig på om det er noen her som har opplevd det, og hvor lang tid det har tatt før dere har blitt gravide igjen? Jeg skulle hatt menstruasjon forrige uke, men regner med at syklusen min nå er uregelmessig grunnet denne aborten. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ellii

Hei Maja. Hadde vært gjennom dette selv. Veldig trist, men alt ordner seg 👍🏼 Du må ikke stresse med å prøve å bli gravid med det første. Vent noen mnd ! Du må kjekke den andre egglederen din,   om den er tett eller noe så kan dette skje på nytt. Jeg kan anbefale en super gynekolog by the way!Jeg måtte fjerne den andre egglederen min også dessverre og enste nå er ivf behandlingen . Så anbefaler at du går til en privat lege , en spesialist og får deg kjekket ordentlig før du setter i gang å bli gravid igjen. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

En venninne av meg måtte fjerne begge eggledere til slutt, men det var pga komplikasjoner etter første operasjon. Alt dette var pga  tidligere klamydiainfeksjon. Noe dritt denne kalmydiaen og mange vet jo ikke at de er smittet. Hun har forresten to prøverørsbarn nå🙂 Så gravid blir du forhåpentlig vis uansett på den ene eller andre måten👍

Anonymkode: 89d98...bb8

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...