Gå til innhold

Er internett noe av det dummeste som har skjedd menneskeheten i nyere tid?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Tenker på spredningen av falske nyheter og konspirasjonsteorier som stadig flere faller for.

Anonymkode: aa109...d76

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

kupton

Nei, jeg synes det er noe av det beste. Men alle goder har bivirkninger. Det er vårt eget ansvar å vurdere seriøsiteten til de som skriver.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Internet er det beste som har skjedd mitt sosiale liv. Som enstøing er det lettere å snakke med folk online enn ute i de sosiale lag.

 

Konspirasjonsteorier er ikke noe nytt heller. Qanon som hevder eliten spiser barn og driver med rituelle overgrep, er noe som ble sagt om feks jøder lenge før internett. I det hele tatt har det vært veldig mye konspirasjonsforestillinger om jøder, som jo fikk den tragiske utgangen i shoah, eller tilintetgjørelsen. Mindre progromer hadde forekommet i mange år før hitler. Og sions vise protokoller var en konspirasjonsteori som hadde mange tilhengere fra 1800 tallet og frem til WW2.

Rykter om Illuminati har svirret i århundrer også. Hekseprosesser i middelalderen og helt frem på 1700 tallet. Ble man beskylt for å stå i lede tog med Lucifer da kirken rådet var det kort veg til bålet. Nei, dette har forekommet i lang tid. Fordelen nå er att det er fremme i lyset hvor hinsides dumt slike imbesile teorier er. De fleste tror jo ikke att myndighetene vil chippe deg ved vaksine, eller at korona er menneskeskapt osv.

Så nei, konspirasjonsteorier er ikke noe som kom med internett, det har vært der hele tiden.

Anonymkode: e88be...5f7

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Drømmeautomat

Det siste året ville vært jævlig mye kjipere for de fleste uten internett. Og heldigvis velger du selv hva du klikker på.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Synes internett garantert er det noe av det verste sånn svindelmessig og sosialt. Har ikke venner å møte fysisk lenger. Mange useriøse og slemme menn når man skal finne kjæreste. Mye mobbing, diskriminering og faenskap over nett og de slipper lett unna med det da det er lett å være anonym etc. folk kan stalke og finne ut alt om en over nettet. Får ofte svindelmeldinger og oppringninger. Også har vi kvinneguiden som skriver mange dumme artikler og driver et forum ulovlig lar folk holde på med diskriminering og hat som de vil. Mens de som forsvarer seg selv og mener noe annet blir kastet ut og får personangrep.

Anonymkode: 555d7...3d6

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...