Gå til innhold

Kan du anbefale en god rødvin til grillmat (rødt kjøtt, svin og kylling)


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Drømmeautomat

Bør være en lett og syrlig vin hvis den skal passe til mye forskjellig. En fransk Pinot Noir (jeg er glad i Vincent Girardin Terroir Noble) eller en italiensk Barbera f.eks. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Drømmeautomat skrev (45 minutter siden):

Bør være en lett og syrlig vin hvis den skal passe til mye forskjellig. En fransk Pinot Noir (jeg er glad i Vincent Girardin Terroir Noble) eller en italiensk Barbera f.eks. 

Takk :) Det er primært ganske tung grillmat med mye rødt kjøtt (kun litt kylling ved siden av)

Anonymkode: 2c23e...8fe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Madelenemie
AnonymBruker skrev (8 timer siden):

? :) 

Anonymkode: 2c23e...8fe

Hei

Jeg vil anbefale Châteauneuf-du-Pape

fins mange varianter av dem.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...