Gå til innhold

Media om "lykkepiller"


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Den artikkelen i dagsavisen. Det er bare en kommentar: Dette er en kommentar. Holdninger og meninger i teksten står for skribentens regning.

I går leste jeg kun opprinnelig artikkel. Disse stemmer vel ikke helt overens. Vi må alltid huske at media kan trekke sine egne konklusjoner. Skribenten sier det er vist at det ikke er en sammenheng mellom nivå av serotonin og depresjon Forskningsartikkelen sier det ikke er påvist at det er en sammenheng. Litt forskjellig betydning. 

De fleste målinger må være blodprøver?

Shit, hvor er forskningsetikken: Også studier der serotonin kunstig ble gjort lavere i hjernen på deltakerne, viste ingen tegn til depresjon som konsekvens. 

og hvordan går man frem for å gjøre det? Deltakerene. Høres ut som mennesker, men må være på mus?? (Husker ikke hva som stod i originalartikkelen om dette)

Hun drar frem enkelte artikler som var inkluderti studiet. Noen av de var ikkeså store eller haddelike god kvaliet eller noe, de skrev noe om det selv.

Mange sier at mennesker med borderline tenker sort/hvitt. Synes mange ytringer i media også er enten eller. Alt hun nevner om "miljø" og sånnt, er jo bra. En må jo absolutt ta det med.

Og det er sikkert folk som bruker antidepressiva som ikke skulle hatt det, men der betyr jo ikke at det ikke virker på noen.

 

Anonymkode: c18fd...79c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Hun burde tilføyd at pasienter IKKE må forta seg endringer av medisinering de står på. Er kanskje noen som stopper brått etter å ha lest den. Er litt uansvarlig av dagsavisen og ikke opplyse om det.

Anonymkode: e26d7...a20

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...