Gå til innhold

Magesmerter, GU, stadig retraumatisering, slitasje og nå må jeg finne på noe som hjelper meg opp igjen!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det er meg igjen som har skrevet om smerter i mage og underliv og tilhørende retraumatiserende undersøkelser gang på gang pga voldtekt. I går måtte jeg til enda en time på gyn, enda en GU, men dog ikke fullt så jævlig som sist. Uansett er jeg helt utslitt av dette og har ikke mer å gå på, det går mest på automatikk og fordi jeg er helt nødt til å komme til bunns i hva det er. Og heldigvis er vi nå faktisk nærme en løsning - at jeg har en voksende sjokoladecyste, at de snakker om å fjerne denne og en eggstokk, og de snakker om endometriose. Jeg venter på at de skal diskutere operasjon og tidspunkt for dette. Dette blir heller ikke lett for meg, verken selve operasjonen eller i ettertid.

Men føler som sagt at jeg har ikke mer å gå nå. Det er som jeg har vært i helspenn mye av det siste halvåret på grunn av dette. Stadig ny retraumatisering, mareritt med panikk osv. Jeg tok min siste Sobril i dag tidlig som jeg hadde igjen etter en krise som oppsto for et år siden da det smalt etter de gjenopptok voldtektssaken. Hadde ikke tatt noen siden i fjor heller. Så jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Et det lurt om jeg nå ber legen om en nye runde med Sobril en uke eller to for å "landet" igjen? 

Anonymkode: 0d8c4...7d9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...