Gå til innhold

Sliter med min partner


svakannonym123

Anbefalte innlegg

svakannonym123

Jeg har vært med min partner lenge nå og har funnet ut at han har en sexualitet som han kaller det. Han sier han er tiltrukket av veldig store mennesker. Altså enorm fedme. Jeg er normal og liler og holde med aktiv. Jeg er vel på grensen til det en kaller "chubby" kan man si. Men han forklarer det da slik at han er tiltrukket av store mennsker på lik linje som homofile menn er tiltrukket av menn. 

Han sier det ikke gjør noe at jeg ser ut slik som jeg gjør. Og at han har kommet til konklusjonen over at det "livet han ønsker" er jo ikke noe han ønsker. Han vil ha en aktiv partner han kan gjøre daglidagse ting med. Altså det går ikke og være i et parforhold med en så stor person. 

Det gjør veldig vondt og skulle leve med. Han har og sagt at han vet ikke om han vil lile meg om jeg går ned i vekt. Så det skremmer. For jeg er jo så glad i han. Vi bor sammen og snakker ofte om vår fremtid.

Er det noen der ute i samme bås? Noen som har lure tips? Eller om noen vet om dette er et tankesett han kan forbedre på et vis? Jeg er litt desperat og har det ganske vondt med og vite alt dette.

Det må og tilføyes at han ikle ønsker eller ber av meg at jeg går opp i vekt. Som jo er veldig positivt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Racingfan

Hei du! Jeg er en mann som har hatt litt samme problem. Samboeren min i 17 år har alltid vært tiltrukket av latinske menn og mulatter (hvis det er lov å si i 2022, egentlig driter jeg i hva andre mener om det). Når vi var nyforelsket så hadde vi mye sex og vi begynte tidlig å gjøre det litt morsommere enn kun en vals etter kl 22 i senga. Vi pratet mye om lyster og sånt veldig åpent, og det gjør jo tydeligvis dere også! Allerede der har dere en fin start synes jeg. Jeg snakket om mine lyster med henne og hun snakket om sine (som ofte endte med to stk velutstyrte menn og henne). I starten gikk det greit, men etterhvert kjente jeg mer og mer at min selvtillit sank iogmed jeg sammenlignet størrelsen på min vanlige bittelitt over gjennomsnittet store penis mot to brune deilige menn med hver sitt balltre i buksa. Tilslutt ble jeg bare lei meg og såret og kjærligheten til henne ble satt på store prøver. Samtidig visste jeg at etter som tiden gikk ville jeg bare bli mer og mer glad i henne, og det ville smerte mer og mer om hun faktisk levde ut fantasien. Jeg ville ikke miste henne, så jeg foreslo rett og slett at vi skulle finne to menn hun ville ha. Altså jeg lot henne få være ”utro” og oppfylle fantasien hennes. Mannfolk er enkle så det tok ikke lang tid å finne noen. Så lenge jeg fikk være tilstede så ville jeg få sjelefred tenkte jeg. Det ble i dette tilfellet halvt vellykket da han ene rett og slett var for stor for henne, og munnen var avtalt at ikke var lov. Da kjølnet hennes fantasi endel, så jeg slapp å bli lei meg hver gang hun var i draget og ville snakke om dette.  Huff dette ble altfor langt, men orker ikke redigere.
 

Poenget her er; jeg var/er så glad i henne at jeg lot henne få denne fantasien fordi den var så sterk hos henne, og jeg satte mine krav som jeg kunne akseptere, og faktisk endte det med at vi har et enda sterkere bånd nå pga av gjensidig tillit og åpenhet. Jeg har også fått lov til endel, så sjalusien vår har fått kjørt seg, men vi har vokst på det og har det bedre enn noen gang. Vet ikke hvor stor din seksualdrift er, vår er ganske bra, og vi er så åpne nå at vi kan sitte og kommentere folk på gata og hvem vi kunne tenke oss å sjekke opp. Det er en herlig ting i et forhold. Holder vårt levende ihvertfall. 

Tenk over om du kan tillate han å prøve en gang, så får han det litt ut av systemet og så må dere prate masse før og etter og sett regler. 
 

Tidlige morgentanker og babbel fra meg, beklager dårlig skrevet men tror du skjønner hva jeg mener:) Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Racingfan

Jeg vil også legge til et par ting. Hvis du er en veldig forsiktig og «prippen» (ikke misforstå, mener bare at det er lite rom for utsvevende seksualitet), så vil det jo ikke gå bra om han får lov. Du vil bli såret for alltid. Da må han slå det helt fra seg. 
Og hvis du er mer bekymret for at han liker noe du ikke er bare, så prøv å se noe sånn porno sammen. La han ha sin greie og bruk det sammen så skal du se at han fortsatt elsker deg. Du har kanskje noe du fantaserer om, innerst inne? Som dere kan dele…? Bare et forslag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grendel

Jeg lurer litt på de sosiale antennene til de som sier de tenner veldig på noe som partneren aldri kan bli. Hva vil man oppnå med å fortelle det? Er fordelene større enn ulempene?

Jeg mener ikke det er et problem å dele noen fantasier, men jeg er skeptisk til å opphøyde det til en legning på linje med homofili. Han gjør engen kinks og følelser blir en absolutt ramme som andre bare må tilpasse seg.

Hvorfor sier han til deg at han velger deg bare fordi det er kjekt å dele på praktiske oppgaver? Hva skal skje med kjæresteforholdet deres når hans budskap er at han er en martyr som ofrer livet han egentlig ønsker? Det må være tungt å skape god stemning i senga etter noe sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemus
Grendel skrev (3 timer siden):

Han gjør engen kinks og følelser blir en absolutt ramme som andre bare må tilpasse seg.

Jeg skjønner at autokorrekt har lekt seg her og lurer litt på hva det er du egentlig prøver å si....?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grendel
Lillemus skrev (2 timer siden):

Jeg skjønner at autokorrekt har lekt seg her og lurer litt på hva det er du egentlig prøver å si....?

"Han gjør egne kinks og følelser til en absolutt ramme som andre bare må tilpasse seg."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lillemus
Grendel skrev (7 minutter siden):

"Han gjør egne kinks og følelser til en absolutt ramme som andre bare må tilpasse seg."

Kinks? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grendel
Skrevet (endret)
Lillemus skrev (16 minutter siden):

Kinks? 

Ja. Noen man tenner på.

Endret av Grendel
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemus
Grendel skrev (3 minutter siden):

Ja. Noen man tenner på.

Ah. Kick ville jeg sagt. :) Kinks av kinky things antar jeg. Eller noe sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...