Gå til innhold

Redd for å være annerledes


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Da jeg var barn tenkte jeg veldig mye på dette. Jeg var veldig redd for å være annerledes, og spesielt det at jeg var annerledes uten å vite det. At jeg feks hadde downs syndrom uten å vite det (at alle rundt meg visste det men at jeg selv ikke skjønte det) eller at jeg var lesbisk. 

Det gikk på en måte over av seg selv, men nå har jeg begynt å tenke litt på det igjen... hva kan jeg gjøre for å unngå å havne inn i den spiralen der jeg overtenker dette og blir mer og mer redd osv?

Anonymkode: 14637...8f5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vel, for det første så er vi alle annerledes på en eller annen måte - heldigvis! Tenk så kjedelig hvis vi alle var like?

For det andre så er folk generelt mindre opptatt av oss enn vi kanskje tror. Vi kan noen ganger bli låst i eget hode og tro at våre tanker og bekymringer er like store og viktige for andre som de er for oss. 

Det er de ikke. Folk har nok med seg selv. De som går forbi deg på gaten vil kaste et blikk på deg og fem sekunder senere - tops! - så er du glemt.

Til sist - om så noen skulle tro at du hadde Downs eller var lesbisk uten at det var tilfelle - og så? Det gjør jo ingenting. Det har ingen invirkning på deg og ditt liv uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...