Lillemus Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 hattifnattus skrev (På 20.9.2023 den 8.43): Gjelder det alle epler? Noen er jo sprø mens andre er melne. Jeg liker ikke konsistensen på sprø epler, men de melne liker jeg Ekspander Morsomt - for meg er de melne eplene slett ikke gode, de må være sprø og gode! Gjerne friske og lett syrlige, men ikke de knallgrønne, kjempesure, de klarer jeg ikke. 2 Siter
Lillemus Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 Nicklusheletida skrev (På 20.9.2023 den 9.43): Sildebord er noe av det beste jeg kan få ( utenom pinnekjøtt ) . Elsker all slags sild. Jeg liker Sushi også, men har spist meg litt lei på det. Ekspander Men du liker jo kabaret også! Det er godt vi er forskjellige i matveien, som Laban også nevner. 2 Siter
hattifnattus Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 Lillemus skrev (På 20.9.2023 den 9.44): Morsomt - for meg er de melne eplene slett ikke gode, de må være sprø og gode! Gjerne friske og lett syrlige, men ikke de knallgrønne, kjempesure, de klarer jeg ikke. Ekspander Det er litt gøy hvor forskjellig man kan være i smakspreferanser. Samboeren min må også ha sprø epler. Heldigvis har vi epletrær i hagen med forskjellige sorter så alle blir fornøyde De knallgrønne duger kun i eplekaker. 0 Siter
laban Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 morsan skrev (På 20.9.2023 den 8.55): Hvorfor MÅ man absolutt ødelegge ethvert smørbrød med en skive agurk? Jeg var innom Backstube for første gang nylig, og alle disse bagettvariantene deres hadde agurk - til og med mozarella og tomat. Ekspander Som nevnt liker jeg smaken, men det er en risiko for at agurk gjør påsmurt mat for våt hvis den blir liggende lenge og agurken er plassert "overalt". Derfor bør den brukes med forsiktighet i slike sammenhenger. Jeg liker godt de snacksagurkene som har vært i salg i enkelte butikker de siste årene, men dessverre er de dyre og blir fort dårlige - tror det blir såpass mye svinn at mange slutter med dem igjen. 0 Siter
Vhanja Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 Lillemus skrev (På 20.9.2023 den 9.44): Morsomt - for meg er de melne eplene slett ikke gode, de må være sprø og gode! Gjerne friske og lett syrlige, men ikke de knallgrønne, kjempesure, de klarer jeg ikke. Ekspander Husker jeg mistet en løs melketann en gang på et slikt grønt eple. Det var skikkelig hardt så jeg måtte ta i når jeg bet over - og en melketann satt igjen i eplet etterpå. 😅 2 Siter
Marye Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 Sushi.. tunfisk, sild, osv ser mange her ikke liker lever, men det syns jeg er godt 0 Siter
Kayia Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 laban skrev (På 20.9.2023 den 9.51): Jeg liker godt de snacksagurkene som har vært i salg i enkelte butikker de siste årene, men dessverre er de dyre og blir fort dårlige - tror det blir såpass mye svinn at mange slutter med dem igjen. Ekspander Om du oppbevarer syltede miniagurker (cornichorns) i kjøleskapet holder de minst like lenge som skivede syltede agurker 0 Siter
cathlin Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 Rosiner, alt som har rosiner i seg. Mat som er tørr og kompakt. 0 Siter
laban Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 Kayia skrev (På 20.9.2023 den 17.21): Om du oppbevarer syltede miniagurker (cornichorns) i kjøleskapet holder de minst like lenge som skivede syltede agurker Ekspander Den typen har jeg ikke sett / prøvd. Det er "rå" snackagurker som har kommet og gått i enkelte butikker i mitt nærmiljø: https://www.bama.no/ravarer/gronnsaker/bonner/snack-agurk/ Coop solgte dem i pakker, men de tapte seg fort (man kunne se at minst én i pakken var dårlig allerede i butikken), og jeg tror det ble mye svinn. På Meny kan man iblant plukke / velge dem ut selv. 0 Siter
Gjest 431e8...698 Skrevet 20. september 2023 Skrevet 20. september 2023 Kjøtt som kan inneholde fettslintrer eller hinner. Jeg har aldri likt det, men som barn måtte vi spise det som ble servert - helt til jeg satte fast ei slik slintre i halsen, fikk den verken opp eller ned, og min far måtte ned i halsen min med (ganske tjukke) fingre og få den løs. Etter det er kjøttdeig/karbonadedeig det eneste av kjøtt jeg klarer å spise uten ubehag. Det liker jeg til gjengjeld veldig godt, så planen om å bli vegetarianer (det er flaut som voksen å ha mat man absolutt ikke klarer å spise uten å vise utad at dette "liker jeg ikke"), fungerte ikke. Ellers har jeg ikke drukket melk siden jeg var bitteliten, og tror jeg hadde slitt med for eksempel blodmat (aldri blitt budt). Jeg velger aldri søtt pålegg selv, men takler det helt greit hvis jeg får det servert. Anonymkode: 431e8...698 0 Siter
FjellOgDalar Skrevet 21. september 2023 Skrevet 21. september 2023 (endret) Melk topper lista hos meg. Jeg har aldri likt det, men ble likevel tvunget til å drikke det som barn. Man kunne jo ikke bli stor og sterk uten melk, husker jeg de sa i barnehagen. Jeg måtte pent sitte ved bordet til jeg hadde kjempet meg igjennom en sånn småkartong, og det tok sin tid. Surmelk som naturell Cultura eller Kulturmjølk går greit. Ellers er jeg ikke så begeistret for fiskepinner, kraftig utspedd mat, for modne bananer og rosenkål. Det meste av ferdige sauser, dressinger og salatpålegg like så. Jeg synes ofte sånne produkter har en slags kjemisk bismak som ødelegger fullstendig. Hjemmelagde varianter er derimot ofte gode. Kvalitet på matvarene er dessuten alfa og omega. Jeg kan også styre meg for tofu og diverse kjøttrstatninger, samt søte pålegg som Ha-På og Sunda. Endret 21. september 2023 av FjellOgDalar 0 Siter
Kayia Skrevet 21. september 2023 Skrevet 21. september 2023 laban skrev (På 20.9.2023 den 20.27): Den typen har jeg ikke sett / prøvd. Det er "rå" snackagurker som har kommet og gått i enkelte butikker i mitt nærmiljø: https://www.bama.no/ravarer/gronnsaker/bonner/snack-agurk/ Coop solgte dem i pakker, men de tapte seg fort (man kunne se at minst én i pakken var dårlig allerede i butikken), og jeg tror det ble mye svinn. På Meny kan man iblant plukke / velge dem ut selv. Ekspander Skjønner. Jeg tenkte på disse jeg, de er også digg https://www.thespruceeats.com/all-about-cornichons-995629 1 Siter
Ekstra Skrevet 21. september 2023 Skrevet 21. september 2023 (endret) Kayia skrev (På 21.9.2023 den 11.18): Skjønner. Jeg tenkte på disse jeg, de er også digg https://www.thespruceeats.com/all-about-cornichons-995629 Ekspander Neppe noe for @labansom skriver "Virkelig hatfølelse har jeg vel bare for sylteagurk..." 😅 Endret 21. september 2023 av Ekstra 1 Siter
morsan Skrevet 21. september 2023 Skrevet 21. september 2023 Kayia skrev (På 21.9.2023 den 11.18): Skjønner. Jeg tenkte på disse jeg, de er også digg https://www.thespruceeats.com/all-about-cornichons-995629 Ekspander Nam nam 😋 1 Siter
Grendel Skrevet 21. september 2023 Skrevet 21. september 2023 Det første jeg kommer på er blodpølse/blodklubb. Jeg har prøvd å like det, men kroppen er uenig. Jeg si at gammelt, rått hvalspekk a la Færøyene smaker verre enn det høres ut som. Ellers går alt ned på høykant. 0 Siter
Kayia Skrevet 21. september 2023 Skrevet 21. september 2023 Ekstra skrev (På 21.9.2023 den 12.07): Neppe noe for @labansom skriver "Virkelig hatfølelse har jeg vel bare for sylteagurk..." 😅 Ekspander Her fulgte jeg litt dårlig med i timen, evt syns uansett at @laban burde like disse 3 Siter
Martine Skrevet 21. september 2023 Skrevet 21. september 2023 Jeg spiser det meste bortsett fra pølser av alle typer 0 Siter
Glitter Skrevet 23. september 2023 Skrevet 23. september 2023 Spiser blant annet ikke innvoller, organer, noen form for skjell eller skalldyr, sopp, annanas på pizza, liker ikke lam, men KAN spise det. Til nøds. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.