lavender Skrevet 4. november 2023 Skrevet 4. november 2023 Hva bruker du å ha i salaten? Jeg har planer om å spise mer salat fremover, det er jo så godt og kan varieres mye. Jeg har bare ikke den beste fantasien. Der finnes jo mange oppskrifter der ute også, men bare lurte på hva dere har forsøkt som dere ville anbefale videre? 😊 Til vanlig har jeg bare i kylling, mais, cherrytomat, rødløk, fetaost, salat, spisspaprika og pasta. 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. november 2023 Skrevet 4. november 2023 lavender skrev (På 4.11.2023 den 18.38): Hva bruker du å ha i salaten? Jeg har planer om å spise mer salat fremover, det er jo så godt og kan varieres mye. Jeg har bare ikke den beste fantasien. Der finnes jo mange oppskrifter der ute også, men bare lurte på hva dere har forsøkt som dere ville anbefale videre? 😊 Til vanlig har jeg bare i kylling, mais, cherrytomat, rødløk, fetaost, salat, spisspaprika og pasta. Ekspander Bytte ut pastaen med bønner? Mye sunnere. 0 Siter
Kashmir- Skrevet 4. november 2023 Skrevet 4. november 2023 Det er fire ingredienser som alltid gjør salat god, og det er pepper, sitron , ristede nøtter eller/ og solsikkekjerner pluss olivenolje. Grønn salat, tomater, oliven og saltet agurk pluss fetaost. Da er det bare å putte opp i kylling, skinke eller tunfisk 😊 eller, jeg dropper feta i sistnevnte. Bruker vanligvis ikke dressing, men kan iblant ha rømme til kyllingsalat. Liker ikke for mange ulike smaker i 😊 Ps. Kan slenge i ananas eller eplebiter. 0 Siter
lavender Skrevet 4. november 2023 Forfatter Skrevet 4. november 2023 Lillemus skrev (På 4.11.2023 den 18.44): Bytte ut pastaen med bønner? Mye sunnere. Ekspander Aha, ja det er jo lurt. Har du noen spesifikke bønner å anbefale? 🙂 0 Siter
lavender Skrevet 4. november 2023 Forfatter Skrevet 4. november 2023 Kashmir skrev (På 4.11.2023 den 18.47): Det er fire ingredienser som alltid gjør salat god, og det er pepper, sitron , ristede nøtter eller/ og solsikkekjerner pluss olivenolje. Grønn salat, tomater, oliven og saltet agurk pluss fetaost. Da er det bare å putte opp i kylling, skinke eller tunfisk 😊 eller, jeg dropper feta i sistnevnte. Bruker vanligvis ikke dressing, men kan iblant ha rømme til kyllingsalat. Liker ikke for mange ulike smaker i 😊 Ps. Kan slenge i ananas eller eplebiter. Ekspander Den kombinasjonen av pepper, sitron, nøtter og olivenolje skal jeg forsøke. Høres godt ut 😊 Men hva er saltet agurk? Bare vanlig agurk med salt på? 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. november 2023 Skrevet 4. november 2023 lavender skrev (På 4.11.2023 den 18.48): Aha, ja det er jo lurt. Har du noen spesifikke bønner å anbefale? 🙂 Ekspander Jeg bruker gjerne kidneybønner, sorte bønner eller edamamebønner (som er søyabønner). Om du kjøper de små papp-boksene så kan de spises rett fra boksen, trenger ikke å varmes. 0 Siter
lavender Skrevet 4. november 2023 Forfatter Skrevet 4. november 2023 Lillemus skrev (På 4.11.2023 den 18.54): Jeg bruker gjerne kidneybønner, sorte bønner eller edamamebønner (som er søyabønner). Om du kjøper de små papp-boksene så kan de spises rett fra boksen, trenger ikke å varmes. Ekspander Så lurt, det skal jeg gjøre 🙂 0 Siter
Kashmir- Skrevet 4. november 2023 Skrevet 4. november 2023 lavender skrev (På 4.11.2023 den 18.50): Den kombinasjonen av pepper, sitron, nøtter og olivenolje skal jeg forsøke. Høres godt ut 😊 Men hva er saltet agurk? Bare vanlig agurk med salt på? Ekspander Jeg lager noen små kutt i agurken og gnir den inn med litt salt og lar den ligge før jeg kutter opp 🙂 0 Siter
lavender Skrevet 4. november 2023 Forfatter Skrevet 4. november 2023 Kashmir skrev (På 4.11.2023 den 19.03): Jeg lager noen små kutt i agurken og gnir den inn med litt salt og lar den ligge før jeg kutter opp 🙂 Ekspander Okej, da skal jeg forsøke det neste gang 🙂 1 Siter
Pallida Skrevet 4. november 2023 Skrevet 4. november 2023 Avocado, nøtter og blomkål gir god smak, «crunch» og lang metthetsfølelse. 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.