Ekstra Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Lillemus skrev (På 10.11.2023 den 9.11): Har spist den noen ganger, synes den går an, men den man lager selv er jo hundre ganger bedre! Ekspander Det gjelder vel all slik mat 😅 1 Siter
Lillemus Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Ekstra skrev (På 10.11.2023 den 9.15): Det gjelder vel all slik mat 😅 Ekspander Det gjelder det meste ja, det har du helt rett i. 0 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Enig. Ingenting slår mors hjemmelagde "dynegrøt" som jeg er vokst opp med. 😁 Så jeg er litt kresen på grøt, men Fjordland sin er faktisk overraskende god. 1 Siter
påskelilje Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Lillemus skrev (På 10.11.2023 den 9.11): Har spist den noen ganger, synes den går an, men den man lager selv er jo hundre ganger bedre! Ekspander Ja, veldig enig! Jeg har blitt ganske god på sånne supper! 1 Siter
Glitter Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Vhanja skrev (På 10.11.2023 den 9.22): Enig. Ingenting slår mors hjemmelagde "dynegrøt" som jeg er vokst opp med. 😁 Så jeg er litt kresen på grøt, men Fjordland sin er faktisk overraskende god. Ekspander Har du smakt Toro sin? Den synes jeg er hakket bedre. 1 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Glitter skrev (På 10.11.2023 den 10.03): Har du smakt Toro sin? Den synes jeg er hakket bedre. Ekspander Nei, det tror jeg ikke. 1 Siter
Kashmir- Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Jeg liker gryterettene. Meksikansk og viltgryte ( har tilsatt kalkun ) Meksikansk med potetgull ved siden av eller toppet med potetsticks er skikkelig guilty pleasure mat 🙂 0 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 (endret) Kashmir skrev (På 10.11.2023 den 12.04): Jeg liker gryterettene. Meksikansk og viltgryte ( har tilsatt kalkun ) Meksikansk med potetgull ved siden av eller toppet med potetsticks er skikkelig guilty pleasure mat 🙂 Ekspander Meksikansk gryte blir ekstra god hvis du krydrer den med ekstra spisskummen og cayennepepper, og har nachos-chips til. Og kanskje en dæsj rømme. Endret 10. november 2023 av Vhanja 0 Siter
Kashmir- Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Vhanja skrev (På 10.11.2023 den 12.07): Meksikansk gryte blir ekstra god hvis du krydrer den med ekstra spisskummen og cayennepepper, og har nachos-chips til. Og kanskje en dæsj rømme. Ekspander Ja, rømme liker jeg! Men nachos- chips klarer jeg ikke mer enn knapt to av 😀 så da syns jeg vanlig potetgull er veldig godt. Og helst de billigste på extra 🙂 0 Siter
Vhanja Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Kashmir skrev (På 10.11.2023 den 12.44): Ja, rømme liker jeg! Men nachos- chips klarer jeg ikke mer enn knapt to av 😀 så da syns jeg vanlig potetgull er veldig godt. Og helst de billigste på extra 🙂 Ekspander Vel, det viktigste var uansett ekstra spisskummen. 1 Siter
emilie321 Skrevet 10. november 2023 Skrevet 10. november 2023 Glitter skrev (På 10.11.2023 den 10.03): Har du smakt Toro sin? Den synes jeg er hakket bedre. Ekspander Toro er litt dyrere, men jeg synes også den er bedre enn fjordland. Nå fikk jeg lyst på risgrøt 🙈 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.