AnonymBruker Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Ja, jeg skal innrømme det jeg har aldri i mitt liv laget omelett selv. Men nå fikk jeg veldig lyst på det og tenkte forsøke. Har dermed googlet oppskrift og da oppdaget jeg ett lite problem. Jeg har selvfølgelig en stekepanne, men jeg har ikke noen lokk til den og i alle oppskriftene jeg har lest så står det at man skal bruke lokk? Hva kan jeg gjøre da, noen som vet? Anonymkode: 5118d...76c 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Du trenger ikke lokk. Anonymkode: f894a...3d0 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Jeg har aldri brukt lokk når jeg lager omelett. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Og jeg bruker alltid lokk. 😂 Du har ikke en kjele med et lokk som også passer til stekepannen da? Synes det var en litt pussig omelett på filmen, det skal jo være ost på en omelett synes jeg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Jeg bruker også alltid lokk, men mora pleide å snu omeletten og brukte aldri lokk. Var den omeletten på filmen ferdig? Den så ut som den ikke var stivnet på den ustekte siden 🙄 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trinity80 Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Om man steker omelett på veldig svak varme etter å ha vispet eggene så trenger man ikke lokk😉 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Dorthe skrev (16 minutter siden): Jeg bruker også alltid lokk, men mora pleide å snu omeletten og brukte aldri lokk. Var den omeletten på filmen ferdig? Den så ut som den ikke var stivnet på den ustekte siden 🙄 Skal være sånn vel. Anonymkode: f894a...3d0 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar AnonymBruker skrev (45 minutter siden): Skal være sånn vel. Anonymkode: f894a...3d0 Nei, jeg har kjøpt mye omelett på kafé og restaurant, men aldri fått den flytende på toppen 😅 eller på midten. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Dorthe skrev (7 minutter siden): Nei, jeg har kjøpt mye omelett på kafé og restaurant, men aldri fått den flytende på toppen 😅 eller på midten. Det er jo da den er saftig og god! Anonymkode: f894a...3d0 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar AnonymBruker skrev (10 minutter siden): Det er jo da den er saftig og god! Anonymkode: f894a...3d0 Jeg foretrekker med lokk for da blir den luftig. Og gjerne med fløte isteden for vann for smakens skyld. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Dorthe skrev (1 minutt siden): Jeg foretrekker med lokk for da blir den luftig. Og gjerne med fløte isteden for vann for smakens skyld. Jeg syntes den blir gummiaktig med lokk. Anonymkode: f894a...3d0 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar Del Skrevet 10. januar Lillemus skrev (1 time siden): Du har ikke en kjele med et lokk som også passer til stekepannen da? Aha. Der sa du noe! Det kan faktisk godt hende att jeg har 🙂 Anonymkode: 5118d...76c 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 11. januar Del Skrevet 11. januar Jeg varierer om jeg bruker lokk eller om jeg flipper. Hvis du ikke har et lokk du kan bruke, kan du bruke aluminiumsfolie. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. januar Del Skrevet 11. januar morsan skrev (2 minutter siden): Jeg varierer om jeg bruker lokk eller om jeg flipper. Hvis du ikke har et lokk du kan bruke, kan du bruke aluminiumsfolie. Synes du der er noe forskjell på omeletten når du bruker lokk og når du flipper? Så fall hva er forskjellen? Anonymkode: 5118d...76c 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. januar Del Skrevet 11. januar Dorthe skrev (6 timer siden): Jeg foretrekker med lokk for da blir den luftig. Og gjerne med fløte isteden for vann for smakens skyld. Jeg lager aldri den typen omelett som på filmen heller da, det skal sies. Jeg blander ev. grønnsaker/kjøtt inn i eggemassen og heller det i panna og legger et raust lag med ost oppå. Den blir myyye tykkere og ettersom det er ost oppå så snur jeg den naturlig nok ikke. Det er det som er omelett for meg, det på filmen er en egge-pannekake. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 11. januar Del Skrevet 11. januar AnonymBruker skrev (17 timer siden): Synes du der er noe forskjell på omeletten når du bruker lokk og når du flipper? Så fall hva er forskjellen? Anonymkode: 5118d...76c Det blir jo forskjellig, men jeg synes begge deler blir bra. Hver på sitt vis. Flipping velges typisk når jeg lager en mindre porsjon og/eller hvis jeg ikke orker å vente. Hvis jeg da bruker ost, havner den i midten, inni bretten. Men dersom det er greit at det tar lengre tid før maten er ferdig, og jeg også lager en større porsjon, gjør jeg oftest som @Lillemus beskriver - har på ost og legger på lokk. Uansett lokk eller flipp, så har jeg ikke bare én «oppskrift» for omelett. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.