Gjest Lille ville Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Hei! Jeg har i en alder av 21 nettopp fått vite at jeg ikke bør spise matvarer som inneholder gjær.. Dette betyr stoore endringer i mine innkjøps- og spisevaner, føler at det nesten ikke er noenting jeg kan spise! Ganske frustrerende! Derfor lurer jeg på om det er noen som tilfeldigvis har lignende problem, eller som har oppskrifter på mat uten gjær? Hadde vært kjempetakknemlig! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47874-mat-uten-gj%C3%A6r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ragnhild Halvorsen, Lege Spesialist i Im Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Kjære Lille ville Her håper jeg noen andre vil hjelpe deg - min holdning er at dietter uten gjær i de aller fleste tilfeller er unødvendige. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47874-mat-uten-gj%C3%A6r/#findComment-182368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puh Skrevet 14. april 2002 Del Skrevet 14. april 2002 Kjære Lille ville Her håper jeg noen andre vil hjelpe deg - min holdning er at dietter uten gjær i de aller fleste tilfeller er unødvendige. Jeg har noen oppskrifter , men de er ikke på datan så det vil være en stund før jeg event kan maile dem til deg.Jobber så mye fortiden skjønner du.Men søk på google der finner du kanskje noe.Ellers blir jeg å si fra her når jeg har fått lagt dem inn. Helsekostforetningene kan sikert hjelpe deg noe +at de har noen ferdigprodukter uten gjær. LYKKE TIL 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47874-mat-uten-gj%C3%A6r/#findComment-183179 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puh Skrevet 20. april 2002 Del Skrevet 20. april 2002 Fant nettop fram oppskriftene , men de var uten gluten og , så de er vel kanskje ikke så aktuelle.Hevemidler utenom er jo bakepulver, hjortesalt,natron ,honning-salt hevemetode, surdeig og bakeferment. En hovedregel er 3,5g bakepulver eller 0,5-1 g hjortetakksalt pr 100g mel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47874-mat-uten-gj%C3%A6r/#findComment-191439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lille ville Skrevet 21. april 2002 Del Skrevet 21. april 2002 Fant nettop fram oppskriftene , men de var uten gluten og , så de er vel kanskje ikke så aktuelle.Hevemidler utenom er jo bakepulver, hjortesalt,natron ,honning-salt hevemetode, surdeig og bakeferment. En hovedregel er 3,5g bakepulver eller 0,5-1 g hjortetakksalt pr 100g mel. Tusen takk! Fant noen oppskrifter på nettet også, så jeg skal alltids klare meg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47874-mat-uten-gj%C3%A6r/#findComment-191922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.