Gå til innhold

Venstreorienter kvinner og psykisk sykdom


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

I følge en spørreundersøkelse fra Pew research center i USA har en stor andel av venstreorienterte kvinner psykiske problemer. Samme med mennene, men likevel ikke så ekstremt.

Tror dere dette stemmer overens med Norge? Hva kan grunnen til dette være? 

 

GH7KeYYawAA3ayj?format=jpg&name=900x900

Anonymkode: 4f202...600

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Er vel manglende evne til å tenke logisk, følelsene tar overhånd. Som korrelerer med umodne (ungdom) og/eller kvinner

Er nok samme her. Og noe av .. utfordringen .. med det vi alle er veldig glade for, at kvinner har stemmerett ;)

Blir fort kommunisme/ åpne grenser / feminister for islam, etc av dette, selv om det ikke er så veldig gjennomtenkt ut over instinktive følelsesmessige reaksjoner

Minner om en "woke" leder i  Chicago, (Mayor Brandon Johnson), som trodde han kunne sitte langt unna grensa til Mexico, og preke om hvor bra åpne grenser var og hvor forferdelig ond trump var som var imot åpne grenser, under en immigrant krise helt ute av kontroll fordi hans "kompis" Biden ba alle komme. Hva skjedde, jo plutselig kom noen veldig få av disse immigrantene til hans egen by, som skulle være en "sanctuary city". Plutselig var de der og ikke bare alle andres problem, millioner i andre byer brydde han seg ingenting om det var null problem, men nå var de hans problem, og virtue signaling kunne ikke løse problemet da lenger, og hva skjedde? 1 komplett mentalt sammenbrudd som førte til innleggelse for panikkanfall (på grunn av disse innvandrerne). 2. full rasist politikk, immigranter skal pushes ut av byen/innreise gjøres vanskeligst mulig, og kastes ut av husly til gata så det blir mindre artig å være "asylsøker" :) (de fleste er ikke asylsøkere engang, men det er en annen sak venstresiden ikke forstår). Plutselig var NRK/CNN sin woke helt, mer "rasistisk" enn donald trump, so fort han ikke lenger hadde problemet på avstand men i eget fang. Det er so utrolig typisk venstreradikale, all talk, men så kommer virkeligheten da... Og dine følelser løser ikke problemet med virkeligheten.

Venstre politikk er per definisjon psykisk sykdom. Det er ikke noe forståelse for virkeligheten og fakta, kun hva en i en eventyrverden skulle ønske verden var.

Anonymkode: 1c910...708

Lenke til kommentar
Del på andre sider

psykedeliker
AnonymBruker skrev (12 minutter siden):

Det er ikke noe forståelse for virkeligheten og fakta

Står ikke akkurat så mye bedre til tilsvarende langt ute på høyresiden, men det manifesterer seg kanskje ikke på samme måte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
psykedeliker skrev (1 minutt siden):

Står ikke akkurat så mye bedre til tilsvarende langt ute på høyresiden, men det manifesterer seg kanskje ikke på samme måte.

De fleste "conservatives" står ikke langt ut på høyresiden?

Anonymkode: 07676...dc4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grendel

Wow. Det var utrolig stor forskjell på konservative og liberale. Jeg vil påstå at det prosentvis omtrent like stor for menn og kvinner.

Jeg har ingen forklaring. Når over 50% av unge liberale kvinnene har psykiske problemer så er det kanskje er kulturelt fenomen og ikke medisinsk.

Jeg er usikker på om det er overførbart til Norge.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kashmir-
Drømmeautomat skrev (6 minutter siden):

En delforklaring kan være at konservative er mindre tilbøyelige til å oppsøke helsevesenet pga. psykiske lidelser. Men hvem veit. De nevrotiske liberalerne kan imidlertid trøste seg med at de er mer intelligente. https://www.psychologytoday.com/intl/blog/the-scientific-fundamentalist/201003/why-liberals-are-more-intelligent-conservatives

Endelig. 

Spørsmålet er faktisk om en lege har fortalt dem dette. Hvem går oftest hos lege og av hvilke grunner er et relevant spørsmål. Ett av flere. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...