stjernestøv Skrevet 18. desember 2024 Del Skrevet 18. desember 2024 Nå har jeg kjøpt pepperbiff og er usikker på hvordan jeg skal forberede, noen som vet? Steke på panna eller inn i ovnen? pleier alltid bli tørr her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marye Skrevet 18. desember 2024 Del Skrevet 18. desember 2024 Jeg steker i panne. Til kjøttsaften pipler opp, da snur jeg den. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 18. desember 2024 Del Skrevet 18. desember 2024 Det er viktig at biffen har blitt mør og at den har ligget i romtemperatur før man steker den. Her i huset er det mannen som steker biff og han mener at biffen bør ligge et par dager etter utløpsdato. Ellers så har jeg hørt at biff blir bra i airfryer, men det har vi aldri prøvd. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drømmeautomat Skrevet 18. desember 2024 Del Skrevet 18. desember 2024 Du vil ha både en god bruning av biffen, samt at du får gjennomstekt den. Hvis du steker i panne: Begynn på høy varme, la panna bli ordentlig varm og fres biffen sånn at den får en fin bruning. Deretter kan du skru ned varmen sånn at den blir gjennomstekt. For å kjenne hvor stekt den er kan du presse lett på biffen med en finger, jo hardere den er jo mer stekt er den. Dette er en test du kan bruke: Presse tuppen på ringfingeren mot tuppen av tommelen. Kjenn deretter på det kjøttfulle området under tommelen. En medium stekt biff vil ha samme hardhet. Lillefinger mot tommel tilsvarer godt stekt, pekefinger mot tommel tilsvarer rå. Alternativt kan du legge biffen i ovnen først for å få den gjennomstekt og så til slutt frese den i panna på høy varme for å oppnå bruning. Google tid og temperatur for ovn. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341521 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 18. desember 2024 Forfatter Del Skrevet 18. desember 2024 Angrer litt på at jeg kjøpte det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341523 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2024 Del Skrevet 18. desember 2024 50 minutes ago, Drømmeautomat said: Du vil ha både en god bruning av biffen, samt at du får gjennomstekt den. En biff skal da ikke gjennomstekes? Anonymkode: a824e...32e 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ekstra Skrevet 18. desember 2024 Del Skrevet 18. desember 2024 stjernestøv skrev (5 timer siden): Angrer litt på at jeg kjøpte det. Nå har du kanskje stekt den? Ellers ville jeg gjort som følger: La den ligge på kjøkkenbenken utpakket en drøy time før steking. Pepre biffene. Bruk jernpanne, om du har. Varm den veldig godt før du bruner kjøttet 1-2 min på hver side. Ta biffene ut av pannen og la pannen kjøle seg til den ikke er glovarm lenger. Ha smør i pannen og ha biffene tilbake i pannen og salter lett. Når du ser kraften (blodet) kommer opp gjennom biffene, snur du dem, og steker et par min på andre siden, avhengig av tykkelse. La gjerne biffene hvile et par min på tallerken/fatet før de skjæres i. Voilà, bon appetit 😋 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 18. desember 2024 Forfatter Del Skrevet 18. desember 2024 Ekstra skrev (4 timer siden): Nå har du kanskje stekt den? Ellers ville jeg gjort som følger: La den ligge på kjøkkenbenken utpakket en drøy time før steking. Pepre biffene. Bruk jernpanne, om du har. Varm den veldig godt før du bruner kjøttet 1-2 min på hver side. Ta biffene ut av pannen og la pannen kjøle seg til den ikke er glovarm lenger. Ha smør i pannen og ha biffene tilbake i pannen og salter lett. Når du ser kraften (blodet) kommer opp gjennom biffene, snur du dem, og steker et par min på andre siden, avhengig av tykkelse. La gjerne biffene hvile et par min på tallerken/fatet før de skjæres i. Voilà, bon appetit 😋 Ok. Lager dem på fredag. Får prøve det der. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341674 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 19. desember 2024 Del Skrevet 19. desember 2024 stjernestøv skrev (7 timer siden): Ok. Lager dem på fredag. Får prøve det der. Ja, det er en god fremgangsmåte. Jeg delte en lenke til deg om biffsteking for en tid tilbake, som har tilsvarende måte å gjøre det på. Jeg har fått gode biffer med å følge den. (Nå klarer jeg ikke finne den igjen). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 19. desember 2024 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2024 Vhanja skrev (42 minutter siden): Ja, det er en god fremgangsmåte. Jeg delte en lenke til deg om biffsteking for en tid tilbake, som har tilsvarende måte å gjøre det på. Jeg har fått gode biffer med å følge den. (Nå klarer jeg ikke finne den igjen). Ok. Får prøve på det da og se hvordan det går, vil ikke ha den rå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2024 Del Skrevet 19. desember 2024 1 hour ago, stjernestøv said: Ok. Får prøve på det da og se hvordan det går, vil ikke ha den rå. Sånn skal en god biff se ut, saftig og lekker. Anonymkode: a824e...32e 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341716 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glitter Skrevet 19. desember 2024 Del Skrevet 19. desember 2024 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Sånn skal en god biff se ut, saftig og lekker. Anonymkode: a824e...32e Det er for lite stekt etter min smak. Jeg liker medium +. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 19. desember 2024 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2024 AnonymBruker skrev (49 minutter siden): Sånn skal en god biff se ut, saftig og lekker. Anonymkode: a824e...32e Den er jo rå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ekstra Skrevet 19. desember 2024 Del Skrevet 19. desember 2024 (endret) AnonymBruker skrev (1 time siden): Sånn skal en god biff se ut, saftig og lekker. Anonymkode: a824e...32e Den ser god ut, men bør ikke være rennende. Kan se ut som den er skåret for tidlig; den bør hvile et par minutter etter steking før skjæring. Endret 19. desember 2024 av Ekstra 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341722 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2024 Del Skrevet 19. desember 2024 1 hour ago, stjernestøv said: Den er jo rå. Nei, den er medium stekt. En skikkelig biff skal ikke være gjennomstekt? Da kan man likegodt steke en karbonade. Anonymkode: a824e...32e 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4341733 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 20. desember 2024 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2024 Biffen ble seig, kjøper ikke det mer. Tygge tygge tygge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4342126 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marye Skrevet 20. desember 2024 Del Skrevet 20. desember 2024 Jeg elsker biff 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4342129 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vhanja Skrevet 20. desember 2024 Del Skrevet 20. desember 2024 stjernestøv skrev (21 minutter siden): Biffen ble seig, kjøper ikke det mer. Tygge tygge tygge. Det er jo ikke biffen som er problemet, det er hvordan den tilberedes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4342132 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 20. desember 2024 Del Skrevet 20. desember 2024 stjernestøv skrev (24 minutter siden): Biffen ble seig, kjøper ikke det mer. Tygge tygge tygge. Vi har spist biff vi også og den ble mør og fin. Men den hadde gått ut på dato for tre dager siden. Men vi har kjøpt pepperbiff på Coop noen ganger og den har vi gitt opp for den blir aldri mør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4342134 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 21. desember 2024 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2024 Dorthe skrev (6 timer siden): Vi har spist biff vi også og den ble mør og fin. Men den hadde gått ut på dato for tre dager siden. Men vi har kjøpt pepperbiff på Coop noen ganger og den har vi gitt opp for den blir aldri mør. Så bra da. Nei jeg gir opp denne prosjektet og den var rød inni. vet ikke hva jeg gjør feil. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/488998-pepperbiff-og-steking/#findComment-4342195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.