Lillemus Skrevet 6. februar Skrevet 6. februar Zuleika skrev (På 6.2.2025 den 17.21): Sosekjøtt eller kjøtt i mørke kan være alle typer kjøtt i brun saus. Ekspander Jeg er oppvokst med at kjøtt i mørket er oksekjøtt, men min mor var ingen feinschmecker på kjøkkenet så for alt jeg vet kan det godt være flere typer kjøtt. 😀 1 Siter
hattifnattus Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Vendi skrev (På 6.2.2025 den 16.31): Kan jeg spørre hva det er? Kanskje er det en kjent rett, bare jeg aldri har hørt om det Ekspander Jeg ser du allerde har fått svar, men det stemmer at det er oksekjøtt i en slags mørk saus Har i bl.a småpoteter og gulrøtter, og lar selve høyryggen få koke på svak varme i 3 timer t😍 1 Siter
påskelilje Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Zuleika skrev (På 6.2.2025 den 17.21): Sosekjøtt eller kjøtt i mørke kan være alle typer kjøtt i brun saus. Ekspander Kjøtt i mørket 😅😅😅 Aldri hørt før! Men sosekjøtt kjenner jeg til. 0 Siter
påskelilje Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Tror vi skal ha lasagne i kveld, med salat til. 0 Siter
Vendi Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar påskelilje skrev (På 7.2.2025 den 9.08): Kjøtt i mørket 😅😅😅 Aldri hørt før! Men sosekjøtt kjenner jeg til. Ekspander Hos meg er det motsatt. Har hørt om kjøtt i mørke, men ikke sosekjøtt 😅 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Vendi skrev (På 7.2.2025 den 9.18): Hos meg er det motsatt. Har hørt om kjøtt i mørke, men ikke sosekjøtt 😅 Ekspander Jeg tror muligens sosekjøtt er et uttrykk fra sør i landet? De sier vel også sos der vi i Trøndelag i alle fall, sier saus? 0 Siter
Vendi Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Lillemus skrev (På 7.2.2025 den 9.33): Jeg tror muligens sosekjøtt er et uttrykk fra sør i landet? De sier vel også sos der vi i Trøndelag i alle fall, sier saus? Ekspander Aner ikke, men det er godt mulig 0 Siter
påskelilje Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Vendi skrev (På 7.2.2025 den 9.18): Hos meg er det motsatt. Har hørt om kjøtt i mørke, men ikke sosekjøtt 😅 Ekspander Mannen er fra Vestlandet, og der han er fra, sier de sosekjøtt. 3 Siter
AnonymBruker Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Kotletter i brun saus med potetsalat og grønt til. Anonymkode: f7006...a93 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Mannen skal kjøpe med en pizzaslice til meg på vei hjem fra jobb. Ikke det jeg pleier å spise til daglig, men akkurat nå handler det mer om i det hele tatt å få i seg noe. 0 Siter
Vhanja Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Sosekjøtt har jeg alltid sett på som små biter av det seigeste kjøttet, så det ligger og koker i sosen (sausen) i evigheter for å bli spisende. I dag blir det fish n' chips. Dvs pansert fisk fra frysedisken med pommes frites i airfryeren. Servert med remulade. Av grønnsaker skal vi ha brokkoli til, kanskje også erter. 0 Siter
Dorthe Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Jeg synes kjøtt i mørke er veldig godt, men klarer ikke å lage det slik som mora mi gjorde. Sausen hadde mye skarpere smak enn vanlig brun saus så det har jeg gitt opp å lage. Men i dag er det lettvint, kjøttkaker i brun saus og surkål. Kjøttkakene lagde jeg for et par uker siden og nå har de tint og er bare å spise. 0 Siter
hattifnattus Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Spicy grønnkålpasta med oliven,kapers, fløte og tomat. 0 Siter
påskelilje Skrevet 7. februar Skrevet 7. februar Er stappmett nå etter knallgod hjemmelaget lasagne! Jeg var ursulten, og maten ble veldig god 😁 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 8. februar Skrevet 8. februar I dag blir det 2 stekte egg på brødskiver. Siste dag på hytta, så jeg tømmer kjøleskapet. Anonymkode: 2d37f...388 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.