Gå til innhold

Hva skal du ha til middag i dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet
Zuleika skrev (58 minutter siden):

Sosekjøtt eller kjøtt i mørke kan være alle typer kjøtt i brun saus.

Jeg er oppvokst med at kjøtt i mørket er oksekjøtt, men min mor var ingen feinschmecker på kjøkkenet så for alt jeg vet kan det godt være flere typer kjøtt. 😀

Fortsetter under...

Skrevet

Blir fredagstaco i morgen

hattifnattus
Skrevet
Vendi skrev (16 timer siden):

Kan jeg spørre hva det er? Kanskje er det en kjent rett, bare jeg aldri har hørt om det :)

Jeg ser du allerde har fått svar, men det stemmer at det er oksekjøtt i en slags mørk saus :) Har i bl.a småpoteter og gulrøtter, og lar selve høyryggen få koke på svak varme i 3 timer t😍

påskelilje
Skrevet
Zuleika skrev (15 timer siden):

Sosekjøtt eller kjøtt i mørke kan være alle typer kjøtt i brun saus.

Kjøtt i mørket 😅😅😅 Aldri hørt før! Men sosekjøtt kjenner jeg til.

påskelilje
Skrevet

Tror vi skal ha lasagne i kveld, med salat til.

Skrevet
påskelilje skrev (10 minutter siden):

Kjøtt i mørket 😅😅😅 Aldri hørt før! Men sosekjøtt kjenner jeg til.

Hos meg er det motsatt. Har hørt om kjøtt i mørke, men ikke sosekjøtt 😅

Annonse

Skrevet
Vendi skrev (13 minutter siden):

Hos meg er det motsatt. Har hørt om kjøtt i mørke, men ikke sosekjøtt 😅

Jeg tror muligens sosekjøtt er et uttrykk fra sør i landet? De sier vel også sos der vi i Trøndelag i alle fall, sier saus?

Skrevet
Lillemus skrev (3 minutter siden):

Jeg tror muligens sosekjøtt er et uttrykk fra sør i landet? De sier vel også sos der vi i Trøndelag i alle fall, sier saus?

Aner ikke, men det er godt mulig :)

påskelilje
Skrevet
Vendi skrev (27 minutter siden):

Hos meg er det motsatt. Har hørt om kjøtt i mørke, men ikke sosekjøtt 😅

Mannen er fra Vestlandet,  og der han er fra, sier de sosekjøtt.

AnonymBruker
Skrevet

Kotletter i brun saus med potetsalat og grønt til.

Anonymkode: f7006...a93

Skrevet

Mannen skal kjøpe med en pizzaslice til meg på vei hjem fra jobb. Ikke det jeg pleier å spise til daglig, men akkurat nå handler det mer om i det hele tatt å få i seg noe.

stjernestøv
Skrevet

Ostepopp, stratos og te bolle. 

Skrevet

Sosekjøtt har jeg alltid sett på som små biter av det seigeste kjøttet, så det ligger og koker i sosen (sausen) i evigheter for å bli spisende. 

I dag blir det fish n' chips. Dvs pansert fisk fra frysedisken med pommes frites i airfryeren. Servert med remulade. Av grønnsaker skal vi ha brokkoli til,  kanskje også erter.

Annonse

Skrevet

Jeg synes kjøtt i mørke er veldig godt, men klarer ikke å lage det slik som mora mi gjorde.  Sausen hadde mye skarpere smak enn vanlig brun saus så det har jeg gitt opp å lage.  
Men i dag er det lettvint, kjøttkaker i brun saus og surkål.  Kjøttkakene lagde jeg for et par uker siden og nå har de tint og er bare å spise.

hattifnattus
Skrevet

Spicy grønnkålpasta med oliven,kapers, fløte og tomat.

påskelilje
Skrevet

Er stappmett nå etter knallgod hjemmelaget lasagne! Jeg var ursulten, og maten ble veldig god 😁

AnonymBruker
Skrevet

I dag blir det 2 stekte egg på brødskiver. Siste dag på hytta, så jeg tømmer kjøleskapet. 

Anonymkode: 2d37f...388

stjernestøv
Skrevet

Vegetarburger her i dag. 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...