Gå til innhold

FU: Hvor mange reker er det i rekesalaten DU kjøper?


Anbefalte innlegg

Gjest Storspiser
Skrevet

Jeg kjøpte nettopp "økonomi-pakningen" til Stein-Erik.. 500 g. Der er det ca. ÉN reke tilsammen! :-/

Men rosa er den!

Fortsetter under...

Gjest Storspiser
Skrevet
  vin skrev (På 30.4.2002 den 9.58):

Derfor lager jeg den selv!!

Nam...nam...

Tipper Stein Erik ville sagt at blandingen er fifty-fifty.. én boks salat og én reke.. :-/

Skrevet

Litt fler enn det er italienere i den italienske salaten jeg kjøper....:-)

Mvh

Skrevet
  vin skrev (På 30.4.2002 den 9.58):

Derfor lager jeg den selv!!

Nam...nam...

Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-)

Skrevet

Takk for tipset, nå vet jeg hvilken jeg skal kjøpe selv

Plukker alltid ut rekene jeg..

Annonse

Skrevet
  Zarine skrev (På 30.4.2002 den 10.45):

Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-)

Masse majones , en eggeplomme, litt rømme, (detter blandes godt)

masse reker, masse egg (noen liker erter også) og litt salt og pepper......

God fornøyelse : )

Skrevet
  Hekta skrev (På 30.4.2002 den 11.33):

Takk for tipset, nå vet jeg hvilken jeg skal kjøpe selv

Plukker alltid ut rekene jeg..

Og jeg plukker alltid ut italienerne i den italienske salaten.

Ikke smaker de godt, og ikke ser de særlig appetittelige ut heller - innsmurt i resten av salaten som de er....

Mvh

Ulv I Faarikaal
Skrevet

DET ER EN FEIL, DA MÅ DU GÅ Å LEVERE DEN TILBAKE !

Ulv I Faarikaal
Skrevet
  Ulv I Faarikaal skrev (På 30.4.2002 den 11.38):

DET ER EN FEIL, DA MÅ DU GÅ Å LEVERE DEN TILBAKE !

Reka altså, det skal ikke være reker i den. Det er ikke italienere i italiensk salat heller, men utenpå leverposteiboksen er det bilde av en liten gutt ..... vi får håpe det ikke er guttelever i den.

Skrevet

Kanskje det er en scampi du har fått?

Ellers er vel detta normalt. Jeg har en gang funnet hele FIRE reker i en boks rekesalat. Norsk rekord?

mvh

Skrevet
  Ulv I Faarikaal skrev (På 30.4.2002 den 11.45):

Er egg et skalldyr ?

Det er ett dyr (fugl) som kommer ut av skallet : )

Annonse

Skrevet
  Ulv I Faarikaal skrev (På 30.4.2002 den 11.45):

Er egg et skalldyr ?

:-)

ja helt klart, -EGG er skalldyr! og GODT i skalldyrsalaten.

Skrevet
  Ulv I Faarikaal skrev (På 30.4.2002 den 11.42):

Reka altså, det skal ikke være reker i den. Det er ikke italienere i italiensk salat heller, men utenpå leverposteiboksen er det bilde av en liten gutt ..... vi får håpe det ikke er guttelever i den.

ups! nå så jeg at du hadde samme poeng *s*

Skrevet

Det er ingen tvil om at Delikats rekesalat (den rosa) er den det er flest reker i. De rekesalatene som Delikat produserer for andre (Salatmesteren etc), de er det ikke særlig med reker i. Dette vet jeg, nemlig. :o)

Skrevet
  Zarine skrev (På 30.4.2002 den 10.45):

Å vin, du kan ikkje berre seie slikt utan å dele oppskrifta, kan du vel? ;-)

Oppskriften jeg bruker når jeg lager rekesalat er:

ca 500gr ferske, rensede reker

3-4 hardkokte egg som hakkes

akkurat nok majones til å binde blandingen sammen og så smaker en til rekesalaten med sitronsaft, nykvernet pepper og aromat.

Min mann foretrekker å bruke litt rømme i, så da bytter en ut litt av majonesen med rømme.

Gjest Storspiser
Skrevet
  Jorunn skrev (På 30.4.2002 den 12.30):

Oppskriften jeg bruker når jeg lager rekesalat er:

ca 500gr ferske, rensede reker

3-4 hardkokte egg som hakkes

akkurat nok majones til å binde blandingen sammen og så smaker en til rekesalaten med sitronsaft, nykvernet pepper og aromat.

Min mann foretrekker å bruke litt rømme i, så da bytter en ut litt av majonesen med rømme.

Pleier også å lage den selv.. når jeg gidder :-)

Omtrent samme oppskrift som deg, men med litt mere majones og litt creme fraiche istedet for rømme.

Namnam!

Skrevet
  vin skrev (På 30.4.2002 den 11.36):

Masse majones , en eggeplomme, litt rømme, (detter blandes godt)

masse reker, masse egg (noen liker erter også) og litt salt og pepper......

God fornøyelse : )

Å takk skal du ha, no skal eg lage salat til helga :)

Dette er sikkert et innmari dumt spörsmål - men skal eggeplomma vere rå når du blandar ho i, eller er det snakk om kokt, most?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...