Gjest togli Skrevet 5. mai 2002 Skrevet 5. mai 2002 Om to dager fyller Emma Cecilie 2 år!! Som den oppofrende husmor jeg er, måtte jeg jo prøve meg på litt kakebaking.... Muffinsene ble kjempeflotte *stolt* og selvtilliten økte betraktelig ) Neste skritt var gulrotkaka.... Den klarte å krympe i midten.... Virka nesten som det i midten ikke ble ordentlig stekt. Resten av kaka ser heldigvis fin ut. Nå sitter jeg da her med ei kake uten "mat i midten". Er det noen kloke hoder som har tips om hva jeg kan fylle kaka med i midten? Jeg skal også ha kremfyll på kaka, men ville gjerne hatt noe midt i den også... Gele? Går det an? Evt. noe annet? Hilsen husmor i nød.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.