Gjest Kakemonsen Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Må ha en god kake å servere på søndag - får ikke bestemt meg for hva slags jeg skal satse på!! Hva er din favoritt? Ikke altfor mye styr, da?! ;o) God helg fra 0 Siter
Kamilla Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Sjokolade kake: 3 egg 4 ½ dl sukker - vispes til eggedosis. - 225 g margarin- smeltes - . 6 ½ dl hvetemel 3 ts bakepulver 3 ts vaniljesukker 3 ts kakao - blandes, og siktes i . - 2 ½ dl melk - has i røren sammen med margarin. Bland alt og ha i formen. Stekes på 160-180 grader i ca. 40 minutter. Smørkrem : 100 g mykt smør/margarin 300 g siktet melis 1 ½ ss siktet kakao 1 ½ ts siktet vaniljesukker 3 ss sterk kaffe Blandes med mikser. Smøres på mens kaken er lunken 0 Siter
Gjest Kakemonsen Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Sjokolade kake: 3 egg 4 ½ dl sukker - vispes til eggedosis. - 225 g margarin- smeltes - . 6 ½ dl hvetemel 3 ts bakepulver 3 ts vaniljesukker 3 ts kakao - blandes, og siktes i . - 2 ½ dl melk - has i røren sammen med margarin. Bland alt og ha i formen. Stekes på 160-180 grader i ca. 40 minutter. Smørkrem : 100 g mykt smør/margarin 300 g siktet melis 1 ½ ss siktet kakao 1 ½ ts siktet vaniljesukker 3 ss sterk kaffe Blandes med mikser. Smøres på mens kaken er lunken Sikkert veldig god!! Takker og bukker!! 0 Siter
Kamilla Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Sikkert veldig god!! Takker og bukker!! mm.. Den er kjempe godt, og saftig ) 0 Siter
Gjest Kakemonsen Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 mm.. Den er kjempe godt, og saftig ) Forresten - hva slags form bruker du??? 0 Siter
Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Hva med en gullerotkake? Denne er vanvittig go og kjempesaftig, og ikke sånn søt som enkelte gullerotkaker har en tendens til å bli 4 Egg 4,6 dl sukker Piskes til eggedosis Tilsett: 2,3 dl. soyaolje 4,6 dl. hvetemel 1 tsk. vaniljesukker 2 tsk. Natron 1 tsk. kanel 6,9 dl. finraspet gullerot Kaken stekes på 175 grader i 1 1/2 time Fyll: 1 pk. Philaldelphiaost 50 gram smør Smeltes på svak varme Tilsett 100-200 gram melis. Fyllet has på etter at kaken er avkjølt. 0 Siter
Kamilla Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Forresten - hva slags form bruker du??? Du kan bruke en vanlig 2 liters form. Jeg bruker å lage kake i figurformer som pokemon, harry potter etc. 0 Siter
Kamilla Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Forresten - hva slags form bruker du??? Du kan bruke en vanlig 2 liters form. Jeg bruker å lage kake i figurformer som pokemon, harry potter etc. 0 Siter
Gjest Kakemonsen Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Hva med en gullerotkake? Denne er vanvittig go og kjempesaftig, og ikke sånn søt som enkelte gullerotkaker har en tendens til å bli 4 Egg 4,6 dl sukker Piskes til eggedosis Tilsett: 2,3 dl. soyaolje 4,6 dl. hvetemel 1 tsk. vaniljesukker 2 tsk. Natron 1 tsk. kanel 6,9 dl. finraspet gullerot Kaken stekes på 175 grader i 1 1/2 time Fyll: 1 pk. Philaldelphiaost 50 gram smør Smeltes på svak varme Tilsett 100-200 gram melis. Fyllet has på etter at kaken er avkjølt. Høres god ut!! Takk skal du ha!!! 0 Siter
Gjest Kakemonsen Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 ostekake *s* nammmm Ja, ostekake er godt!! *s* 0 Siter
birdie Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Denne her!! http://home.no.net/birgitf/syttende.htm Du må steke en nøttebunn, etterpå er det å mikse sammen ingrediensene til fromasj - og så skal den stå kaldt i fire-fem timer minimum. Garantert suksess! 0 Siter
Lynx Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Denne: Snickerskake 5 eggehviter 4 dl. Farin 30 Ritzkjeks 250 gr. Salte Peanøtter 1 ½ ts. Bakepulver 1 ½ ts. Vaniljesukker Krem: 5 eggeplommer 4 ss. melis 75 gr. Mørk kokesjokolade 1 boks fløte Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald. Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig. Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten Av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses. ------- Jeg fikk selv oppskriften her på DOL for en stund siden og kaken har vært en suksess hos oss. Nok en gang takk til an som ga meg oppskriften! 0 Siter
Kamilla Skrevet 10. mai 2002 Skrevet 10. mai 2002 Denne: Snickerskake 5 eggehviter 4 dl. Farin 30 Ritzkjeks 250 gr. Salte Peanøtter 1 ½ ts. Bakepulver 1 ½ ts. Vaniljesukker Krem: 5 eggeplommer 4 ss. melis 75 gr. Mørk kokesjokolade 1 boks fløte Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald. Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig. Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten Av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses. ------- Jeg fikk selv oppskriften her på DOL for en stund siden og kaken har vært en suksess hos oss. Nok en gang takk til an som ga meg oppskriften! åh, den kaken hørtes nydelig ut ) 0 Siter
Taj Mahal Skrevet 11. mai 2002 Skrevet 11. mai 2002 Denne her!! http://home.no.net/birgitf/syttende.htm Du må steke en nøttebunn, etterpå er det å mikse sammen ingrediensene til fromasj - og så skal den stå kaldt i fire-fem timer minimum. Garantert suksess! du er bare rå på kaker asse *s* 0 Siter
birdie Skrevet 11. mai 2002 Skrevet 11. mai 2002 du er bare rå på kaker asse *s* Det er en hard jobb, men noen må jo gjøre den.. Hehehe..! 0 Siter
Gjest Kakemonsen Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Denne: Snickerskake 5 eggehviter 4 dl. Farin 30 Ritzkjeks 250 gr. Salte Peanøtter 1 ½ ts. Bakepulver 1 ½ ts. Vaniljesukker Krem: 5 eggeplommer 4 ss. melis 75 gr. Mørk kokesjokolade 1 boks fløte Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald. Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig. Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten Av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses. ------- Jeg fikk selv oppskriften her på DOL for en stund siden og kaken har vært en suksess hos oss. Nok en gang takk til an som ga meg oppskriften! Nam!! Denne må prøves!!! Takk!! 0 Siter
Gjest Kakemonsen Skrevet 13. mai 2002 Skrevet 13. mai 2002 Denne her!! http://home.no.net/birgitf/syttende.htm Du må steke en nøttebunn, etterpå er det å mikse sammen ingrediensene til fromasj - og så skal den stå kaldt i fire-fem timer minimum. Garantert suksess! Herlig!!! Legges til i oppskriftssamlingen! Takk birdie!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.