Gå til innhold

Din beste kake???


Anbefalte innlegg

Gjest Kakemonsen
Skrevet

Må ha en god kake å servere på søndag - får ikke bestemt meg for hva slags jeg skal satse på!! Hva er din favoritt? Ikke altfor mye styr, da?! ;o)

God helg fra

Fortsetter under...

Skrevet

Sjokolade kake:

3 egg

4 ½ dl sukker - vispes til eggedosis.

-

225 g margarin- smeltes

- .

6 ½ dl hvetemel

3 ts bakepulver

3 ts vaniljesukker

3 ts kakao - blandes, og siktes i .

-

2 ½ dl melk - has i røren sammen med margarin.

Bland alt og ha i formen. Stekes på 160-180 grader i ca. 40 minutter.

Smørkrem :

100 g mykt smør/margarin

300 g siktet melis

1 ½ ss siktet kakao

1 ½ ts siktet vaniljesukker

3 ss sterk kaffe

Blandes med mikser.

Smøres på mens kaken er lunken

Gjest Kakemonsen
Skrevet

Sjokolade kake:

3 egg

4 ½ dl sukker - vispes til eggedosis.

-

225 g margarin- smeltes

- .

6 ½ dl hvetemel

3 ts bakepulver

3 ts vaniljesukker

3 ts kakao - blandes, og siktes i .

-

2 ½ dl melk - has i røren sammen med margarin.

Bland alt og ha i formen. Stekes på 160-180 grader i ca. 40 minutter.

Smørkrem :

100 g mykt smør/margarin

300 g siktet melis

1 ½ ss siktet kakao

1 ½ ts siktet vaniljesukker

3 ss sterk kaffe

Blandes med mikser.

Smøres på mens kaken er lunken

Sikkert veldig god!! Takker og bukker!!

Skrevet

Sikkert veldig god!! Takker og bukker!!

mm.. Den er kjempe godt, og saftig :o)

Gjest Kakemonsen
Skrevet

mm.. Den er kjempe godt, og saftig :o)

Forresten - hva slags form bruker du???

Annonse

Gjest (ikke undertegnet)
Skrevet

Hva med en gullerotkake?

Denne er vanvittig go og kjempesaftig, og ikke sånn søt som enkelte gullerotkaker har en tendens til å bli

4 Egg

4,6 dl sukker

Piskes til eggedosis

Tilsett:

2,3 dl. soyaolje

4,6 dl. hvetemel

1 tsk. vaniljesukker

2 tsk. Natron

1 tsk. kanel

6,9 dl. finraspet gullerot

Kaken stekes på 175 grader i 1 1/2 time

Fyll:

1 pk. Philaldelphiaost

50 gram smør

Smeltes på svak varme

Tilsett 100-200 gram melis.

Fyllet has på etter at kaken er avkjølt.

Skrevet

Forresten - hva slags form bruker du???

Du kan bruke en vanlig 2 liters form. Jeg bruker å lage kake i figurformer som pokemon, harry potter etc.

Skrevet

Forresten - hva slags form bruker du???

Du kan bruke en vanlig 2 liters form. Jeg bruker å lage kake i figurformer som pokemon, harry potter etc.

Gjest Kakemonsen
Skrevet

Hva med en gullerotkake?

Denne er vanvittig go og kjempesaftig, og ikke sånn søt som enkelte gullerotkaker har en tendens til å bli

4 Egg

4,6 dl sukker

Piskes til eggedosis

Tilsett:

2,3 dl. soyaolje

4,6 dl. hvetemel

1 tsk. vaniljesukker

2 tsk. Natron

1 tsk. kanel

6,9 dl. finraspet gullerot

Kaken stekes på 175 grader i 1 1/2 time

Fyll:

1 pk. Philaldelphiaost

50 gram smør

Smeltes på svak varme

Tilsett 100-200 gram melis.

Fyllet has på etter at kaken er avkjølt.

Høres god ut!! Takk skal du ha!!!

Gjest Kakemonsen
Skrevet

ostekake *s* nammmm

Ja, ostekake er godt!! *s*

Skrevet

Denne:

Snickerskake

5 eggehviter 4 dl. Farin 30 Ritzkjeks 250 gr. Salte Peanøtter 1 ½ ts. Bakepulver 1 ½ ts. Vaniljesukker Krem: 5 eggeplommer 4 ss. melis 75 gr. Mørk kokesjokolade 1 boks fløte Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald.

Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig.

Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten Av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses.

-------

Jeg fikk selv oppskriften her på DOL for en stund siden og kaken har vært en suksess hos oss. Nok en gang takk til an som ga meg oppskriften!

Annonse

Skrevet

Denne:

Snickerskake

5 eggehviter 4 dl. Farin 30 Ritzkjeks 250 gr. Salte Peanøtter 1 ½ ts. Bakepulver 1 ½ ts. Vaniljesukker Krem: 5 eggeplommer 4 ss. melis 75 gr. Mørk kokesjokolade 1 boks fløte Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald.

Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig.

Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten Av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses.

-------

Jeg fikk selv oppskriften her på DOL for en stund siden og kaken har vært en suksess hos oss. Nok en gang takk til an som ga meg oppskriften!

åh, den kaken hørtes nydelig ut :o)

Skrevet

Denne her!!

http://home.no.net/birgitf/syttende.htm

Du må steke en nøttebunn, etterpå er det å mikse sammen ingrediensene til fromasj - og så skal den stå kaldt i fire-fem timer minimum. Garantert suksess!

du er bare rå på kaker asse *s*

Skrevet

du er bare rå på kaker asse *s*

Det er en hard jobb, men noen må jo gjøre den..

Hehehe..!

Gjest Kakemonsen
Skrevet

Denne:

Snickerskake

5 eggehviter 4 dl. Farin 30 Ritzkjeks 250 gr. Salte Peanøtter 1 ½ ts. Bakepulver 1 ½ ts. Vaniljesukker Krem: 5 eggeplommer 4 ss. melis 75 gr. Mørk kokesjokolade 1 boks fløte Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald.

Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig.

Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå, og resten Av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Kan fryses.

-------

Jeg fikk selv oppskriften her på DOL for en stund siden og kaken har vært en suksess hos oss. Nok en gang takk til an som ga meg oppskriften!

Nam!! Denne må prøves!!! Takk!!

Gjest Kakemonsen
Skrevet

Denne her!!

http://home.no.net/birgitf/syttende.htm

Du må steke en nøttebunn, etterpå er det å mikse sammen ingrediensene til fromasj - og så skal den stå kaldt i fire-fem timer minimum. Garantert suksess!

Herlig!!! Legges til i oppskriftssamlingen! Takk birdie!!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...