Gå til innhold

Holdbarhet på GJÆR - kjappe svar mottas med takk.


BettyBlue

Anbefalte innlegg

Kjøpte fersk gjær i dag hos italienske kjøpmannen, men det står best før 20. mai på pakken, altså en uke for gammel?

Bør jeg bruke tørrgjæren min isteden til go'brødet mitt? Hva skjer når gjæren er for gammel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hadde brukt den dersom den ikke er blitt helt hard.

Har gjort det mange ganger uten problemer.

Deigen ble smidig og silkemyk, står til heving nå. Gjæren virket igrunn ok.

Takk for svaret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...