Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 48
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Amiga

    15

  • Raglan

    6

  • naiv

    3

  • Spenning

    2

Mest aktive i denne tråden

Gjest retvizan

Det er visst ganske nytt tror jeg, de skaver opp lammekjøtt sånn som de gjør med reinkjøtt til finnebiff, jeg så det en stund siden på Gilde sine sider, mamma sier det er veldig godt! :-)

Jamen hva er skaver???

Må snart finne køya, høvdingen er plagsomt brunstig i kveld. ;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/59667-ragla/page/3/#findComment-256790
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...