Gjest malun Skrevet 18. juni 2002 Skrevet 18. juni 2002 ...må man gjøre det annerledes da (mengde væske/mel, hevingstid etc), og hvordan blir resultatet? Blir det som med vanlig hvetemel? 0 Siter
lene3~dulcina Skrevet 18. juni 2002 Skrevet 18. juni 2002 hei jeg har cøliaki men kan ikke bake glutenfritt, prøvde å lage pizza men det ble ikke helt like god, dessuten er ikke så glad i bakevarer i generelt... men prøv å spør det på Norsk Cøliaki Foregningen sin siden, de har en diskusjonforum: http://www.ncf.no http://www.glutenfri.org http://home.enter.vg/mrbk/Coeliaki.htm er en side med mange oppskrifter og tips http://www.toro.no som sendes en gratis brosjyre med mange gode oppskrifter. prøv også å skrive dette innlegget på forum for Mat og Ernæring, og Forum for Allergi. lykke til! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.