Gjest Kvinnen Skrevet 21. juni 2002 Del Skrevet 21. juni 2002 Jeg har kyllingfileer og lurte på hva jeg skulle lage til middag i dag. Har du noen gode oppskrifter eller råd? Er ikke så god på matlaging, så det bør være noe enkelt og godt. Men har det meste i huset, så ingredienser er det bra av ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60419-kyllingfileer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marihøne Skrevet 21. juni 2002 Del Skrevet 21. juni 2002 Grill dem og servér ris, baguetter og salat til... Har du ikke grill kan du steke dem litt i en langpanne først, så legge dem i en ildfast form i ovnen. Strø over litt grønne urter, hakk soltørkede tomater, ananas i biter, og champignon... Hell over en tredel med fløte, og vil du ha det gratinert, strør du en god ost over =) God middag 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60419-kyllingfileer/#findComment-261824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 21. juni 2002 Del Skrevet 21. juni 2002 Skjær kyllingfiletene i biter og stek dem i olje eller smør til de blir hvite, og gjerne får litt gyllen stekeskorpe. Hakk purre eller løk og la det surre med. (Tas i fra begynnelsen sammen med kyllingbitene). Så heller du matfløte i panna, tilsetter godt med karry og litt pepper, rører så sausen blir gul og lar det godgjøre seg et par minutter. Serveres med kokt ris. Hvis du bruker hurtigris lages hele saken på få minutter. Men det er mye bedre med basmatiris. Jeg bruker å koke den lenger enn anbefalt, og deretter la den stå med lokket på i 5 minutter og så det samme uten lokk. Da blir den helt som på Chinarestaurant. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60419-kyllingfileer/#findComment-261827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest budeia Skrevet 21. juni 2002 Del Skrevet 21. juni 2002 Du er ikke så god på rettskriving heller, ser jeg! "Kyllingfileter" skrives det! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60419-kyllingfileer/#findComment-262282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pamparium Skrevet 21. juni 2002 Del Skrevet 21. juni 2002 Del i biter. Stek godt og krydre med masse paprikapulver, pepper og litt salt. Tilsett noen skjeer soyasays og sterk chilisaus de siste to minuttene du steker dem. Server som tilbehør til salat. Bruk gjerne Cæsar salat pose (ferdigblanda) som basis og putt oppi tomater, paprika, agurk og ikke minst STEKT BACON. Ha gjerne litt fetaost og oliven ved siden av + nystekte baguetter. Kjæææmpegodt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60419-kyllingfileer/#findComment-262291 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zirine Skrevet 21. juni 2002 Del Skrevet 21. juni 2002 Du er ikke så god på rettskriving heller, ser jeg! "Kyllingfileter" skrives det! Dette er ikke noe forum for rettskriving. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60419-kyllingfileer/#findComment-262293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kvinnen Skrevet 24. juni 2002 Del Skrevet 24. juni 2002 Du er ikke så god på rettskriving heller, ser jeg! "Kyllingfileter" skrives det! Unnskyld da. Skulle ikke ha skrevet inn i det hele tatt . Og så dumt at du som er perfekt skulle råke å lese akkurat mitt innlegg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/60419-kyllingfileer/#findComment-264546 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.