Gå til innhold

Riktig - eller galt?


tijan1365380351

Anbefalte innlegg

tijan1365380351

Hei!

Følgende problemstilling har oppstått mellom en mann (H) og en kvinne (K) som er kjærester.

Han er andelseier i et sommersted. Det gjenstår kun en helg hvor han disponerer stedet denne sommeren.

K. har tilbrakt flere dager på sommerstedet med H. denne våren og sommeren.

Til siste helg H. disponerer sommerstedet inviterer han imidertid ikke K. med. I stedet går innbydelsen til hans eks-svoger og eks-svigerinne og deres barn. Til tross for ekteskapsbrudd betrakter han dette paret som sine gode venner, og fint er det.

Invitasjonen går også til eks-svigrinnens bestevenninne som er alenemor. Eks-svigersen bor for tiden hos denne kvinnen.

Da K. får vite at eks.svigersen er invitert, reagerer hun på at hun ikke har blitt fortalt dette før invitasjonen gikk ut.

Det blir også hevdet at det er for tidlig å introdusere henne, selv om eks-svigersen vet hun eksisterer. Hun har full forståelse for dette. Det er for tidlig.

I siste innstans blir hun tilfeldigvis gjort oppmerksom på at en singel kvinne med barn også er invitert, og at eks-svogeren har trukket seg. Altså skal kjæresten hennes ha med seg to kvinner og disse kvinnenes barn til sommerstedet.

Spørsmålene er:

1. Burde H. ha fortalt K. hvorfor han ikke ba med seg henne - men heller eks-svigersen - før han ba dem med?

2. Er det riktig av H. og invitere med seg vennene sine (eks-svigersen) SAMT en singel kvinne når han er sammen med en annen som ikke er invitert?

3. I følge H. 'har ikke K. noe med å blande seg bort i hvem han har med på sommerstedet' når hun reagerer på dette. Riktig eller feil?

Takker! *S*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1. Ja

2. Tja

3. Feil

Helt greit å innvitere med seg slekta - eller eksslekta uten kjæresten. Dette bør man jo fortelle om så snart som mulig slik at kjæresten kan finne på alternative planer.

Det er jo litt avhengig av hvor lenge dere har vært sammen og hvordan forholdet er. Det virker jo som om dere har kjent hverandre en stund såsånt sett kunne jo hun vært innvitert med.

At den single venninnen blir innvitert med er vel forsåvidt uskyldig nok - men kan jo skape litt unødvendig sjalusi/usikkerhet hos kjæresten.

Så lenge svigersen trekker seg så synes jeg turen forandrer litt 'mening'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir F

1. H burde invitere K. til hytteturen sammen med de andre (og gjerne sankke med henne før han inviterte), og la henne selv avgjøre om hun synes det var for tidlig å bli introdusert eller ikke.

2.Hvis forholdet er så nytt at invitasjonen var sendt før de ble kjærester, er det selvsagt ok. Men ellers ser jeg ikke hvorfor ikke kjæresten kunne inviteres sammen med de andre.

3. Hun er i sin fulle rett til å synes at han har taklet dette på en dum måte, og derfor være lei seg eller irritert fordi hun har en kjæreste som ikke har tatt nok hensyn i denne saken. Men hun kan ikke tvinge ham tl å gjøre noe annerledes. men hun ser jo at han ikke er så veldig taktfull, det er mange måter dette kunne vært gjort på, som ikke hadde såret noen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...