Gå til innhold

Hvor dyrt er det å feriere i syden?


Gjest hjm

Anbefalte innlegg

Har hørt at Kypros er et dyrt feriested, men gjelder det ikke for Canariøyene og Mallorca også? Hva er prisene sammenlignet med hjemme? Har hørt at en må betale en slags skatt i Spania, er det utvalgte steder eller? Har tre barn og det kan fort bli dyrt. Takker for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På Mallorca er det visst kommet en miljøskatt eller noe i den duren, det er pr. person men jeg husker ikke hvor mye den er på. 100 kr pr. stk?

Siden Kanariøyene er taxfreeområde så er det billigere å feriere her enn på Mallorca og det Spanske fastlandet. Men prisene stiger her nede også! :-/

Eks. Barnemeny ca. 20-30 kr

Brus 10-17 kr

Middag 50-100 kr

Øl stor 15-22 kr

Rødvin hel flaske 100 kr

Dessert dyrt

Dette er sånn ca. priser på restaurant på sydkysten.

Taxi og buss er veldig billig.

Bleier er dyrt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er billigere å ferie i spania på fastlandet enn på for eksempel Mallorca, Tyrkia er billig, og nå som spania har euro tjener vi litt på det siden den norske kr. er så sterk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke spesielt billig på Mallorca, men en smule billigere enn i Norge er det. Vi var der for en mnd. siden og vi spiste ute på resturant hver dag. Priseksempler: pizza for en pers.:7 euro. Spaghetti Bolognese:6 euro,kylling i karrisaus: 9 euro, T-bone stek:14 euro, brus 2,45 euro. Det var en drøss med ulike resturanter å velge mellom, så prisene varierte nok litt.

Vi var to voksne og et barn som reiste, og på det hotellet vi bodde på(Sunwing) fikk barnet spise gratis fra buffeen når en voksen bestilte mat fra den ordinære menyen. Regningene derfra kom stort sett på 20-25 euro med drikke, og i tillegg må man jo gi litt tips. Regninga ble enda litt dyrere om vi i tillegg bestilte dessert.

Is er dyrt, dyrere enn i norge! Godterier koster omtrent det samme som i Norge. Ganske billig å ta drosje.

Man må regne med 1 eller flere euro her og der til å f.eks: leie av safe, vaske klær med hotellets vaskemaskiner, solseng og parasoll på stranda, bytte ut hotellets strandhåndklær, inngangsbilletter til det du måtte ha lyst til å finne på, kjøpe bilder av familien tatt på f.eks et av badelandene, kjøpe pose til vogna på flyplassen. Det meste koster... Også den nye miljøskatten da. Vi betalte tilsammen 1 euro per dag. Det er forskjell fra hotell til hotell, på hvor mye den kommer på. (Antall stjerner?)

Tror vi brukte 10- 15000 kr tilsammen de 14 dagene vi var der. (Utenom selveste reisen som kostet 15000) Men da levde vi godt og shoppet endel.

Hvis du vil leve billig i syden må du dra til Tyrkia eller Bulgaria. Dit skal jeg neste gang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...