birdie Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Det vet jeg ikke ennå, må finlese sidene først. Det er dette med vekt også, skal helst ikke veie for mye når man bestiller fra USA. Har funnet mange fristende nettsteder der, men har til nå fått få treff på UK, hvor man slipper unna med billigere frakt. Du må gå inn på Cooking,com og abonnere på email derfra - det er masse kjempelekre "musthaves" til kjøkkenet, gode oppskrifter m.m. - i delikat layout. *sikle* Tror ikke de sender til Norge, men det er gjerne en fordel.. Fikk nettopp 'fon om at den nye skrivepulten min er kommet! http://www.tvilum.com/dk/presentation/products/2/index.html (en litt enklere løsning har jeg riktignok valgt, men nå er det slutt med å sitte med tastaturet i fanget!) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279058 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Det vet jeg ikke ennå, må finlese sidene først. Det er dette med vekt også, skal helst ikke veie for mye når man bestiller fra USA. Har funnet mange fristende nettsteder der, men har til nå fått få treff på UK, hvor man slipper unna med billigere frakt. Hva spiste du på den indiske restauranten da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279065 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Du må gå inn på Cooking,com og abonnere på email derfra - det er masse kjempelekre "musthaves" til kjøkkenet, gode oppskrifter m.m. - i delikat layout. *sikle* Tror ikke de sender til Norge, men det er gjerne en fordel.. Fikk nettopp 'fon om at den nye skrivepulten min er kommet! http://www.tvilum.com/dk/presentation/products/2/index.html (en litt enklere løsning har jeg riktignok valgt, men nå er det slutt med å sitte med tastaturet i fanget!) Åh, en sånn pult skulle jeg hatt! Har plasser den nye pc'n på et Ikea-spisebord fra 70-tallet. :-/ Cooking.com, huh? Får prøve den, til tross for at jeg mistenker den for å gi meg prestasjonsangst. Det skal ikke så mye til når det gjelder sånn koke/kjøkken/bake ting. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Hva spiste du på den indiske restauranten da? Endte opp med Lam Vindaloo. Jævlig godt, skal prøve å lage det selv en gang. Må bare få forsyninger først. ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279076 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Endte opp med Lam Vindaloo. Jævlig godt, skal prøve å lage det selv en gang. Må bare få forsyninger først. ;-) Jeg får vann i munnen bare jeg hører ordet lam. Var det sterkt? Og trenger man noe krydder som er uvanlig? I natt lagde jeg ferdig en fiskegrateng sånn at jeg kun trenger å putte den i ovnen i dag! Gleder meg til middag! I morgen blir det strand med ungene, faren min og samboer, hvis det blir sol da.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279084 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Du må gå inn på Cooking,com og abonnere på email derfra - det er masse kjempelekre "musthaves" til kjøkkenet, gode oppskrifter m.m. - i delikat layout. *sikle* Tror ikke de sender til Norge, men det er gjerne en fordel.. Fikk nettopp 'fon om at den nye skrivepulten min er kommet! http://www.tvilum.com/dk/presentation/products/2/index.html (en litt enklere løsning har jeg riktignok valgt, men nå er det slutt med å sitte med tastaturet i fanget!) Var inne på cooking.com, nå kan du snart svi av noen grunker der: (siste setning) 6. Does Cooking.com service international destinations? Currently, Cooking.com ships to addresses in the United States, US Territories served by the US Postal Service, and to APO/FPO addresses. We plan to offer international service in the near future. :-))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279085 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Jeg får vann i munnen bare jeg hører ordet lam. Var det sterkt? Og trenger man noe krydder som er uvanlig? I natt lagde jeg ferdig en fiskegrateng sånn at jeg kun trenger å putte den i ovnen i dag! Gleder meg til middag! I morgen blir det strand med ungene, faren min og samboer, hvis det blir sol da.... Nei, det var ikke sterkt, kunne godt ha vært flere hakk sterkere. Fant en oppskrift på Pork Vindaloo på nettet, kan jo bare skifte ut svin med lam, men det er sikkert flere måter å lage det på: Ingredienser: Pork, cubed 1 kg. Red chilies 10 nos. Peppercorns 6 nos. Ginger 1" piece Garlic 10 cloves Cinnamon 1" piece Cloves 6 nos. Vinegar 1 cup Fremgangsmåte: 1.Make a masala by grinding the spices, ginger, garlic with vinegar. 2.Apply the masala to the pork pieces and marinate the pork for 2 days in the fridge. 3.After two days cook with the lid on, until meat is tender. 4.Cook the pork without any water. 5.If you want it more dry then simmer till the gravy becomes more thick and dry 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279100 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Nei, det var ikke sterkt, kunne godt ha vært flere hakk sterkere. Fant en oppskrift på Pork Vindaloo på nettet, kan jo bare skifte ut svin med lam, men det er sikkert flere måter å lage det på: Ingredienser: Pork, cubed 1 kg. Red chilies 10 nos. Peppercorns 6 nos. Ginger 1" piece Garlic 10 cloves Cinnamon 1" piece Cloves 6 nos. Vinegar 1 cup Fremgangsmåte: 1.Make a masala by grinding the spices, ginger, garlic with vinegar. 2.Apply the masala to the pork pieces and marinate the pork for 2 days in the fridge. 3.After two days cook with the lid on, until meat is tender. 4.Cook the pork without any water. 5.If you want it more dry then simmer till the gravy becomes more thick and dry Den der høres i hvertfall sterk ut. Hva er cinnamon? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279110 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest retvizan Skrevet 12. juli 2002 Del Skrevet 12. juli 2002 Den der høres i hvertfall sterk ut. Hva er cinnamon? Kanel. Mulig denne er sterkere enn den som jeg spiste. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/63327-birdie/page/2/#findComment-279113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.