Gå til innhold

Hjelp!


Gjest BareMegBare

Anbefalte innlegg

Gjest BareMegBare

Får besøk av svigers i morgen, og jeg skal lage middag. Trenger tips til god, men litt lettvint mat... Jeg er ingen mesterkokk, så det bør ikke være for komplisert... :-) På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kylling er lett og hvitt kjøtt, pleier å være populært hos de fleste. Dessverre er kyllingfilet litt dyrt her til lands, men kanskje du har noen fra siste svenskehandel i fryser'n?

Kyllingfileten lager du en snittlomme i midten med en skarp kniv. Inni lommen legger du litt ost (revet eller osteskive) etter smak. Vi bruker gulost. Så krydrer du med litt salt og pepper eller annet godt krydder du liker på begge sider av fileten, og steker dem noen minutter på hver side. Legg en osteskive oppå hver av filetene når de er ferdige, legg lokk over stekepannen og dra den tilside.

Til kylling kan du servere fløtegratinerte poteter, eller hjemmelaget, kald potetsalat (kokte potetterninger, rømme, majones og gressløk). Kald potetsalat er godt til i varmen!

Jeg elsker ruccula-salat til ! Blandet isbergssalat med ruccula, cherry-tomater og kanskje mais og litt agurkterninger.

Evt. kan du kutte opp noen små osterninger å ha i.

Knallgodt en varm sommerdag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest pjuuuuk

Kylling er lett og hvitt kjøtt, pleier å være populært hos de fleste. Dessverre er kyllingfilet litt dyrt her til lands, men kanskje du har noen fra siste svenskehandel i fryser'n?

Kyllingfileten lager du en snittlomme i midten med en skarp kniv. Inni lommen legger du litt ost (revet eller osteskive) etter smak. Vi bruker gulost. Så krydrer du med litt salt og pepper eller annet godt krydder du liker på begge sider av fileten, og steker dem noen minutter på hver side. Legg en osteskive oppå hver av filetene når de er ferdige, legg lokk over stekepannen og dra den tilside.

Til kylling kan du servere fløtegratinerte poteter, eller hjemmelaget, kald potetsalat (kokte potetterninger, rømme, majones og gressløk). Kald potetsalat er godt til i varmen!

Jeg elsker ruccula-salat til ! Blandet isbergssalat med ruccula, cherry-tomater og kanskje mais og litt agurkterninger.

Evt. kan du kutte opp noen små osterninger å ha i.

Knallgodt en varm sommerdag!

ost på kylling?? det hørtes innmari harry ut da, og ikke minst vondt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ost på kylling?? det hørtes innmari harry ut da, og ikke minst vondt.

HØRTES vondt ut? Du skal ikke sitte og lytte til kyllingen, du skal ete den.

Det er knallgodt. Og for all del, osten kan man da bare droppe. Kylling som er krydret og stekt er god som den er også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HØRTES vondt ut? Du skal ikke sitte og lytte til kyllingen, du skal ete den.

Det er knallgodt. Og for all del, osten kan man da bare droppe. Kylling som er krydret og stekt er god som den er også.

marinade er tingen, og potetskiver dynket i litt olje og krydder og stekt på papir og rist i stekeovnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...