Gå til innhold

24-serien


erin

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Zarka

Veldig kort.....

Venninnen til dattera ble drept på sykehuset, av den såkalte faren.

Palmer ble rådet til å selv gå ut med sannheten om sønnen, før det ble kringkastet av andre. Det visste seg forresten at det bare var Palmer selv som ikke visste sannheten om mordet.

Bauer får en telefon og blir der bedt om å gå til en spesiel bil, ta på en ørepropp, og kaste sin egen mobiltelefon. Ingen får derfor tak på ham, og nå Nina ringer oppnår hun ingen kontakt, og ringer derfor Bauers kone istede. Gir henne da beskjed om at .....(husker ikke navnet, men det var den riktige faren til datterens venninne) var det liket som ble funnet partert i forrige episode. Hun sitter i den såkalte farens bil....og kjører til en adresse som han angivelig skulle ha fått av sin datter...som han altså drepte...Følg med

Ga dette egentlig noen mening???

Men du kommer nok inn i det igjen, det er fortsatt mange timer igjen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest noe slik

http://www.tv2.no/program/article.jhtml?articleID=59815

Faren til Janet tar livet av datteren (Janet ser at det ikke er faren sin, da han kommer inn på sykehusrommet, og han kveler henne uten at noen ser det). Liket uten ansikt viser seg å være faren til Janet, det får Jacks kone beskjed om pr. mobil mens hun sitter i bilen til ham hun tror er Janets far.

Kidnapperen utstyrer Jack med en ørepropp som gjør at de har full kontakt, og Jack må kaste mobilen (og forsvinner fra kona, som lurer på hvr det blir av ham).

Senatoren får vite at kona, sønnen og datteren har visst hele tiden at sønnen tok livet av voldtekstsmannen, senatorens rådgiver iser at senatoren må informere pressen om dette på frokosten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...