Gå til innhold

Kjæresten min mangler en testikkel!


marialouise

Anbefalte innlegg

marialouise

Jeg er en jente på 22 år som har vert sammen med kjæresten min (22) i ett år. Kjæresten min har fortalt meg at det ble oppdaget at han bare har en testikkel da han var liten, og at han fortsatt bare har den ene. Har dette noe spesielt å si for vårt seksuelle forhold, feks. har dette noe å si for hans forplantningsevne? Vi må ha nesten en hel dags pause mellom hvert samleie for at han skal få ereksjon. Kan dette han noe med hans manglende testikkel å gjøre? Håper på svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

tror nok ikke at mangelen av en testikkel har noe å si på deres seksuelle utfoldelse. at han ikke "klarer" å få den opp igjen med det første kan ha flere årsaker, og jeg tenker da spesielt på de psykiske.

hvorvidt reproduksjonsevnen er svekket, så tror jeg nok ikke at det heller skal bli noe problem, det produseres så mange millioner sædceller i løpet av et døgn, så der tror jeg dere kan slappe av.

ellers ta tingene med ro, ikke stress med tanke på hvor ofte dere har sex, så skal du se at potensen blir bedre, i mellomtiden, fór ham med egg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...