Gå til innhold

salat


Gjest matergott

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Plukk rucula fra kjøkkenhagen. Hakk cashewnøtter, rist dem tørre på panna. Litt sitron og hvitløk vendes i salaten.

Mmmmmmmmm!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Plukk rucula fra kjøkkenhagen. Hakk cashewnøtter, rist dem tørre på panna. Litt sitron og hvitløk vendes i salaten.

Mmmmmmmmm!

Hvis vi ikke har kjøkkenhage.....kan vi kjøpe den på butikken da?

;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis vi ikke har kjøkkenhage.....kan vi kjøpe den på butikken da?

;-)

Ikke sånn halvvissen rucula som de har i vår butikk. Det er bortkasta penger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sprøe salatblader av en eller annen sort, tomat, gul eller rød paprika, purre og agurk kuttes i smått og blandes sammen.

Bland i en liten boks mais.

Finhakk et par hvitløksfedd og bland i.

Kutt opp bacon i biter og sprøstek de, la de få renne av på tørkepapir før de blandes i salaten.

Stek skivede ferske sjampinjonger, strø på salt og pepper under stekingen, la de får renne av seg på et tørkepapir før de blandes i salaten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest PerJan-stiger opp fra det døde

Min salat er meget god!

Jeg bruker biffstrimler, sopp, romanosalar, isbregsalat, agurk, tomat, paprika og fetaost. Til har jeg pestodressing.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne er kjempefin til å servere når damene har skravletreff - eller til hele familien - lag en stor porsjon for den holder seg i kjøleskapet.

Ris (kokt- avkjølt)

Skinke (oppskjært i biter)

Mais

Agurk (oppskjært i biter)

Paprika to farger (oppskjært i biter)

Norvegia ost (oppskjært i biter)

Til dette serveres loff og smør og enten urtedressing eller majones.

Mmm nam nam - ungene også elsker dette.

hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spede ferske spinatblader, grovkuttes, myk og moden avocado skjæres i skiver, sprøstekt bacon på toppen, og en anelse blåost-dressing!

vann i munnen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pastasalat

Ca. 500 g trefarget pasta eller bare sløyfer/skruer

Grillet kylling

Ananas

Tomat

Paprika

Minimais

Estragon

(Ruccola)salat

nymalt pepper og estragon er nesten et must.

Dressing er viktig:

En halv boks lettrømme

En og en halv dl lettmajones

2-3 ts sukker

1 ss balsamicoeddik

saften av en halv sitron

masse estragon!

salt og grovmalt pepper

Nam!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pastasalat

Ca. 500 g trefarget pasta eller bare sløyfer/skruer

Grillet kylling

Ananas

Tomat

Paprika

Minimais

Estragon

(Ruccola)salat

nymalt pepper og estragon er nesten et must.

Dressing er viktig:

En halv boks lettrømme

En og en halv dl lettmajones

2-3 ts sukker

1 ss balsamicoeddik

saften av en halv sitron

masse estragon!

salt og grovmalt pepper

Nam!

Skrev ingenting om framgangsmåte i salatoppskrifta, for sikkerhets skyld så kommer det på nytt her:

Pastasalat

Ca. 500 g trefarget pasta eller bare skruer/sløyfer

Grillet kylling

Ananas

Tomat

Paprika

Minimais

Estragon

Evt. ruccolasalat

nymalt pepper og estragon er nesten et must.

Kok og avkjøl pastaen (rør inn olivenolje når vannet er tømt av).

Ta av skinnet og del opp den grilla kyllingen i småbiter.

Skjær opp alt det andre og bland inn i salaten.

Ruccolosalaten legger du i bunnen av fatet/skåla.

Dressing er et must:

En halv boks lettrømme

En og en halv dl lettmajones

2-3 ts sukker

1 ss balsamicoeddik

saften av en halv sitron

masse estragon!

salt og grovmalt pepper

Bland alt sammen i en skål og server ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tigertrollet

Skrev ingenting om framgangsmåte i salatoppskrifta, for sikkerhets skyld så kommer det på nytt her:

Pastasalat

Ca. 500 g trefarget pasta eller bare skruer/sløyfer

Grillet kylling

Ananas

Tomat

Paprika

Minimais

Estragon

Evt. ruccolasalat

nymalt pepper og estragon er nesten et must.

Kok og avkjøl pastaen (rør inn olivenolje når vannet er tømt av).

Ta av skinnet og del opp den grilla kyllingen i småbiter.

Skjær opp alt det andre og bland inn i salaten.

Ruccolosalaten legger du i bunnen av fatet/skåla.

Dressing er et must:

En halv boks lettrømme

En og en halv dl lettmajones

2-3 ts sukker

1 ss balsamicoeddik

saften av en halv sitron

masse estragon!

salt og grovmalt pepper

Bland alt sammen i en skål og server ved siden av.

Den må jeg bare prøve -hørtes snadder ut:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Pointu

Hei!

Dette er en oppskrift som passer til 4 pers.

Div. salatblader (lollo, frisee etc.)

1 ferdig grillet kylling

1 pk. baconskiver

Minimais (boks)

Pastarør

Cherrytomater

Olivenolje, litt hakket hvitløk og soltørkede tomater

Fordel salaten utover et stort fat. Kok pastaen. Fres hvitløk i olivenolje i panna, og ha oppi 4-5 soltørkede tomater i strimler. Dryss på litt basilikum. Blandes med den ferdig kokte pastaen, og dette fordeles over salaten på fatet. Riv kyllingen i litt store strimler/biter og fordel på fatet. Klipp bacon i mindre biter, og brun godt. Legges over på kjøkkenpapir for å la noe av fettet renne av. Dette strøs så over salaten sammen med ønsket mengde minimais. På toppen har du 1 boks cherrytomater som er delt i to.

Dette serveres med ferske baguetter (hvitløks?) og Idun youghurtdressing med urter.

Gjerne også en god vin til!

Namme-nam!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pointu

Hei!

Dette er en oppskrift som passer til 4 pers.

Div. salatblader (lollo, frisee etc.)

1 ferdig grillet kylling

1 pk. baconskiver

Minimais (boks)

Pastarør

Cherrytomater

Olivenolje, litt hakket hvitløk og soltørkede tomater

Fordel salaten utover et stort fat. Kok pastaen. Fres hvitløk i olivenolje i panna, og ha oppi 4-5 soltørkede tomater i strimler. Dryss på litt basilikum. Blandes med den ferdig kokte pastaen, og dette fordeles over salaten på fatet. Riv kyllingen i litt store strimler/biter og fordel på fatet. Klipp bacon i mindre biter, og brun godt. Legges over på kjøkkenpapir for å la noe av fettet renne av. Dette strøs så over salaten sammen med ønsket mengde minimais. På toppen har du 1 boks cherrytomater som er delt i to.

Dette serveres med ferske baguetter (hvitløks?) og Idun youghurtdressing med urter.

Gjerne også en god vin til!

Namme-nam!!!

Glemte jo en meget viktig ting - rødløk i strimler!!! Må ikke glemme det, asså!! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...