Gå til innhold

Pingla Sharon


Grip

Anbefalte innlegg

Stadig nye terrorangrep i Israel...og Pingle Sharon bøyer nakken som ei bikkje. Jo meir det smell, dess meir forhandlingsvillig blir han. Fyren er ansvarleg for at Arafat fritt kan slakte kvinner og born...Pingla sit med hendene i fanget og snakkar om ein palestinsk "stat".

Han har aldri skjønt det viktigaste i alt anitterror-arbeid; du må alltid påføre terroristane meir skade enn det dei kan påføre deg. Når så ikkje skjer, vil terroristane ha den motivasjon som trengs for å halde fram, og intensivere, aksjonane.

Sharon skulle sjølvsagt sett i gang ein så rabiat, militær aksjon at ingen araber torte å røre ein finger etterpå. Dessutan må han enten innlemme "palestina" i Israel, eller la dei få nokre mål jord som dei kan kalle "palestina2, og deretter innføre brutale grensekontrollar og visumtvang. Sjefsterroristen Arafat må sjølsagt få ei kule.

USA har skjønt dette for lenge sidam og fjerne krapyla i Afhanistan. Saddam står for tur. Det har vore ganske stilt sidan 11. sept..og det er ikkje tilfeldig. Det terroristbefengte skrekkvelde i Theheran nøler litt med å sette i gang meir fanskap. Gjer dei det, er det Iran over og ut neste gong. Terror-bakmennene er berre redd for ein ting, og det er eigen posisjon.

USA har skjønt det, men ikkje Sharon. Prisen for å ha ei slik pingle som statsleiar blir betalt av alle dei uskuldige som stadig blir slakta av arabiske terroristar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...