Gå til innhold

NHD, og alle andre.Nå er det gjort....


Gjest Tussi18

Anbefalte innlegg

Gjest Tussi18

Slutta med hun "nye" behandleren min, sa det som det var (kanskje ikke direkte men), at jeg følte at kjemien ikke stemte, og at jeg følte jeg ikke klarte å opne meg for henne. Hun hadde vel rett i det hun sa også, når det gjelder det å sette grenser og stille krav til meg (noe hun gjorde altså). Uansett, hun skulle finne en ny behandler til meg, men det ville ta en stund. Men i mellomtiden går jeg på et dagsenter, og der er det også en psyk. sykepleie jeg kan snakke med ved behov. Så, jeg tror nok jeg klarer meg med henne nå i mellomtiden. Dessuten har det gått bedre nå etter at jeg fikk vite at linja (som egentlig var nedlagt) ble oppretta igjen. Dessuten er det "bare" 3 uker (litt mindre) til skolestart, og da kan jeg (forhåpentligvis) begynne med rådgiveren min igjen (håper jeg). Det vil vise seg.....

Ville bare skrive å fortelle dette. Synes det bare er sånne "syte innlegg" fra meg (selv om det fra min side ikke er bevisst syting, for å si det sånn). Men denne gangen ble det jo et positivt innlegg. Ikke verst eller hva :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...