Gå til innhold

Til mtd- igjen


sats

Anbefalte innlegg

Bare koselig med lange innlegg. Ja, så du er nabo med Monica Lea ja. Jeg har samme etternavn!!!!

Hadde 3 forskjellige leger der inne. Fasana Khan (pakistansk, men dansk), så var det Caroline Ravndal og en svensk en jeg ikke husker navnet på. Svensk og dansk lege mente jeg burde tappes med en gang jeg kom inn, men dette ble ikke gjort før onsdagen, da hadde jeg ligget inne siden lørdagen. Ble mye bedre da de fjernet 1 liter væske fra magen. De gjorde det bare i ytterst få tilfeller fikk jeg vite i etterkant.

Jeg var også på en slags kontroll den dagen jeg ble skrevet ut, og nå er det altså UL på mandag for å sjekke væskelommene i magen. Har et ørlite håp om at de kan se fosteranlegg, da er jeg 6+0 akkurat. Eggene mine ble befruktet en mandag, ser du.

Jeg er hoven i magen enda, føler meg så annerledes. Det er så rart at buksene er for trange. Jeg var 5 kg over matchvekt da jeg ble innlagt, og 1,5 kg under da jeg ble skrevet ut!!!! Til tross for den hovne magen. Kjenner at jeg har litt "gangsperr", og det er vondt å vri seg. Ellers er jeg ganske frisk og rask.

Lykke til videre i svangerskapet, skulle så gjerne vært i dine sko nå. Vi har jo ingen barn fra før, så jeg innrømmer at drømmen er tvillinger!!!!

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...