Gå til innhold

En fars rettigheter!!


Nefrediti

Anbefalte innlegg

En far skriver under på at han er barnets far..men han har ikke noe med den daglidagse omsorgen å gjøre men har barnet i helgene av og til.

Moren dør etter to år.

Hva skjer nu?

Får faren autmatisk hovedansvaret? eller er det sånn som jeg har hørt at ungen går først til barnevernet for så og se om faren er skikket???

Noen som vet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Inntrykket jeg sitter med, er at det skal SVÆRT mye til før omsorgen tas fra de biologiske foreldrene i Norge. Man strekker seg lenger enn langt. Det er alltid barnets beste som settes først, og man vet at biologiske foreldre betyr alt for et barn.

Om faren er uten fast arbeid, drikker og bor i en campingvogn, så er det muligs barneomsorgsetatene hadde satt barnet til fosterforeldre midlertidig. Men det ville likevel blitt gitt muligheter for far og barn å treffes, det er jeg sikker på. De kan aldri gjøre dette oppholdet hos fosterforeldre permanent, i den forstand at barnet adopteres bort, uten den gjenlevende foreldrens samtykke.

En normal, voksen mann i arbeid, vil sannsynligvis få den daglige omsorgen for sitt eget barn slik moren hadde det, dersom han ønsker det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...