Taj Mahal Skrevet 9. august 2002 Del Skrevet 9. august 2002 Jeg kom på en oppskrift som du kan bruke til så mangt.... du kan marinere med den, ha den sammen med ...åhhh hvordan skirver jeg det da...joghurt? slik hvit greie vet du :-D og du kan bare ha det ved siden av kjøtt, pølser, egg osv. Det heter Tshatnoei eller no Leitet etter oppskriften, men fant den ikke...så her kommer en sån ca. oppskrift To bunter med fersk Koriander, en hel hvitløk (alle båtene) Chili (jeg bruker ca.10 stk tror jeg... en spisesje eddik (den sterkeste holder med bare en tesje tror jeg) og et par tre tomater. Salt. Kjør alt sammen, slik at det blir hakket skikkelig opp, eller finhakk det med kniv. Til ferdig stekt kjøtt, pølser og egg for eksempel er det godt å bare ta en tesje av dette ved siden av. Men blir det for strerkt eller du skal bruke det til marinade, så bland det med joghurt naturell. Også kjempegod med en spseskje av dette oppi tomatsauser eller liten dersj i kjøttdeig om du skal steke kjøttkaker ol. God grunnleggende tomatsaus som den passer fint i er: 1-2 dl olje 1 - 2 kopper med sprøstekt løk 1 boks opphakkede tomater salt, pepper Det er godt med paprikakrydder og halldi oppi denne også..mm Ha alt oppi en gryte og kok ned vannet...ha oppi det kjøtt du skal ha oppi og ta passelig med vann i. Når dette er nedkokt igjen, ha oppi 1-3 spisesjeer tshatnoei. For at det skal bli en mer fyldig saus, kan du gjerne ha oppi gule små linser, men de er det lurt å koke for seg selv en stund først, da de tar lang tid å bli myke. Til denne tomatsausen er det veldig godt med Kofta (kjøttboller) Kjøttdeig 1-2 opprevet løk, hvitløk, salt og 1 spisesje pepper. litt mel og et egg. Blandes godt og formes som store kjøttboller. Kokes i tomatsausen. Smak deg frem... Lykke til ) Kommer tilbake til en veldig god karri saus en annen gang, men da må jeg høre med "proffen" først ;o) *klem* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66938-alana/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alana Skrevet 9. august 2002 Del Skrevet 9. august 2002 Hei du! Tusen takk skal du ha! Jeg skal garantert prøve dette snart! Veldig snilt av deg å komme med oppskrifter selv før dere har flyttet! Gratulerer med nøkkelovertakelse forresten :-) Jeg gleder meg til flere oppskrifter om en stund! Takk igjen :-)) *klem* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/66938-alana/#findComment-307715 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.