Gå til innhold

ønsker meg bebi..


Gjest Pære

Anbefalte innlegg

Jeg er 25 år, og ønsker meg barn. Jeg har ikke brukt pillen på halvannet år, men det er først det siste halve året vi virkelig ønsker oss barn. Men ingenting har skjedd. Vi har ikke siktet oss inn mot eggløsningen, men har regelmessig sex (når vi har lyst...)

Men etter at jeg sluttet med pillen har mensblødningene mine vært annerledes enn jeg husker de var før. Jeg blør ganske lite, det er mest brun utflod. Jeg blør friskt kun en dag eller så. Og noen ganger kommer mensen så tregt igang, jeg har denne brune utfloden et par dager før blødningen kommer. Selv tenker jeg at kanskje livmorslimhinnen min er for "tynn" til at et befruktet egg kan feste seg?? Jeg begynner jo å lure.... Syklusen min er forøvrig ikke helt regelmessig, den varierer fra 27 til 35 dager, men vanligvis ca 30 dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Hvis dere har hatt regelmessig samleie i mer enn ett aar uten at det er skjedd noe, synes jeg dere skal soeke lege for utredning. Din syklusregenes innenfor det normale, og det tyder paa at du har normale menstruasjoner. Da vil slimhinnen i livmoren i de allerfleste tilfeller vaere tilstrekkelig utviklet for aa kunne ta imot et befruktet egg. Ved ultralyd hos spesialist vil man kunne se slimhinnens tykkelse og vurdere om dine hormoner er i orden. Lykke til.

vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...