Gå til innhold

Trenger råd angående epler!!


Thomariusa

Anbefalte innlegg

Har skrellet 1 kg. epler, men nå vet jeg ikke hvordan jeg skal lage eplemos!

Kan jeg koke de uten sukker, fryse det ned og tilsette sukker senere, eller kan jeg tilsette sukker med en gang, og så fryse det ned?

Har ikke syltetøyglass, så jeg kan ikke bare lagre mosen på det.

Håper på svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det jeg gjør er å dele eplene i småbiter med skallet på. Hiver dem oppe i en kjele sammen med sukker etter smak og behag og litt vann. Koker det sammen til eplebitene er møre. Tar så blandinga og siler den gjennom sikt slik at jeg får en pure. Bruker den til tilslørte bondepiker eller til kjøttmiddag. (godt til kanin)

Vil du har grov eplemos evt til kake må du seff skrelle eplene først. Det som er til overs fryser jeg i små bokser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Den opprinnelige m&m

Vi pleier å skrelle og dele i båter, slenge på litt sukker og koke - evt. med bittelitt vann. Når de er passe møre avkjøler vi det og fryser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...