Gå til innhold

Klage på sydenreiser?


Gjest Hilsen utslitt

Anbefalte innlegg

Gjest Hilsen utslitt

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra et syden opphold på to uker. Sol og varme hadde vi mye av. Jeg har mann og barn og kjøpte derfor familiereise som anbefallt av reisebyrået, Blue Village annlegg var tingen for familer med barn.

Annlegget var flott og barnevennlig. Men... det visste seg at det var flere og flere ungdommer som kom til stedet og som var plassert der av uspesifiserte reiser, noe som laget mye uro i form av fyll og fest og nattebråk.

Vi klaget til reiselederne på stedet som beklaget så mye og sa at det var så dårlig om plass til reisemålet at det var kun Blue Village annlegget som hadde ledig plass og derfor var det blitt slik. Reiselederne skulle se hva de kunne gjøre.

Bråket og uroen fortsatte, og vi klaget igjen og de skulle da snakke med sjefen og vi skulle få kanske snart svar, noe vi aldri fikk de kunne bare beklage igjen.

For å lage en lang historie kort, ble det 14 dagers ferie med 3 unger og ingen nattesøvn pga evig bråk og spetakkel fra disse ungdommene som var plassert rundt omkring i hopetall. Skal vi godta dette, da vi reiste spesifisert til en reise til kr. 37.000 kr eller? Vi føler oss grundig lurt og dessuten ingenting uthvilt etter å ha vært på ferie. Tror neppe vi tar sjansen igjen. Syns dette var dårlig reklame for Star Tour som ikke gjorde det reklamen lovet om Blue Village annlegget og en rolig og familievennlig ferie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Graveliia

Jeg hadde klaget.

Du taper jo ingenting på å klage. Skulle du ikke få medhold, så får du ingen erstatning. Men jeg tror nå at du får erstatning, da. Pakkereiseloven er ganske streng.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden det var Star Tour selv som anbefalte det hotellet etter å ha fått opplyst at dere var en barnefamilie, så har dere god grunn til å klage. Stedet var rett og slett ikke det som turoperatøren på forhånd lovet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...