Gå til innhold

Gamle kjeler


Gjest Joppe husmor-wamnabe

Anbefalte innlegg

Gjest Joppe husmor-wamnabe

Er det farlig å lage mat i gamle kjeler?

Hvor gammelt snakker vi om da liksom?

Og hva er det som er farlig med gamle kjeler?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ser ikke at det skal være noe galt med gamle kjeler, annet enn hvis de er av aluminium, da skal man ikke bruke dem enten de er gamle eller nye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har hørst at man ikke skal bruke gamle panner (det er vel det samme som dere kaller kjler) dersom deler av "glasuren" er ødelagt. Men vet ikke om dette gjelder alle slags materialer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest åshill

Hvis du med gamle kjeler mener aluminiumskjeler, så har du rett, disse skal ikke brukes. De avgir aluminium i maten / vannet, og det kan føre til jerneskade over tid.

Kjeler med slip-belegg som er ødelagt er heller ikke veldig bra, men her ser man jo hvis teflonen / belegget faller av og går i maten..

Gamle jernkjeler og andre gamle kjeler er selvsagt bra å bruke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...