Gå til innhold

En _god_ langsvar-oppgave


Gjest freak of nature

Anbefalte innlegg

Gjest freak of nature

Hva kjennetegner en god besvarelse (langsvar)?

Hva blir kjedelig?

Kommer vel an på hva oppgaven spør etter, men sånn generelt må det jo være noen elementære retningslinjer som man kan gå etter?

Noen som har tips eller sider

Seriøse svar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette er umulig å svare på når vi ikke vet hva det skal handle om, hva slags form det skal ha, eller på hvilket nivå vi snakker om..

Er det snakk om universitetsnivå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg antar du mener en essay-type oppgave? Du begynner gjerne med en innledning. Hvorfor du valgte dette temaet, kort om hva du har tenkt å belyse og diskutere i oppgaven osv. Så kommer selve oppgaven, og tilsist en avslutning som oppsummerer det hele. Hva har du funnet ut, hva er resultatet osv. Er det en forskningsrapport kan du snakke om mulig videre forskning innen dette feltet osv. Hold deg til oppgaven/temaet ditt, ikke bli så ivrig at du skriver deg utover og utover til du har fjernet deg helt fra det du holdt på med.

Det er viktig å få med deg alle sider av samme sak, selv om oppgaven sier at du skal støtte bare en av dem. Det viser at du er reflektert og har tatt hensyn til andres meninger og de fakta som måtte finnes. Husk likevel å belyse de andre sidene på en slik måte at din mening likevel er "den rette". Når du skriver oppgaven se for deg en trakt hvor du begynner i den brede enden og slutter i den tynne.

Ikke bruk for mange sitater, oppgaven skal være _ditt_ verk og glem endelig ikke å føre alle bøkene/tidsskriftene/kildene du har brukt bakerst i oppgaven.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...